#1cat2 / Prèvia J7 / Jornada per consolidar posicions

Manresa i Almacelles tenen dues sortides amb molt risc

per Eduard Calabria Marimon

Primera Catalana grup 2

EFAC Almacelles
EFAC Almacelles | EFAC Almacelles

Jornada per consolidar posicions. El líder invicte i intractable Mollerussa no jugarà aquesta setmana pels compromisos de seleccions del seu rival, l'Andorra, mentre el Manresa, té un partir dificilíssim contra la Montañesa i l'Almacelles un altre no menys fàcil a Vilanova. Tots dos cerquen no perdre la situació de privilegi. A la part baixa, caldrà veure si Gavà i Tàrrega que van assolir la passada jornada el primer triomf revaliden resultats o queden de nou estancats.

A La Bòbila, El Gavà arriba amb molta moral després d'aconseguir la primera victòria. S'enfronta en duel del Baix Llobregat, al veí Vista Alegre que després del seu gran inici, ha entrat en crisi. Sembla una ocasió propícia, perquè els gavanencs sumin un segon triomf consecutiu. Els de Can Vinader no podran comptar amb dos dels seus importants jugadors, Faura i Cifuentes. Pronóstic local.

A Les Comes, els locals Igualada van a més i s'acosten a les posicions de privilegi. Hi arriba el Tàrrega amb Edu Berrocal a la banqueta exentrenador dels locals. Malgrat la confiança que dóna als targarins la seva primera victòria, no sembla en principi que aquesta setmana puguin puntuar a un camp molt difícil contra un rival molt crescut. Pronòstic local.

UE Sant Ildefons. Foto: UE Sant Ildefons


A Cornellà, el Sant Ildefons, amb una de freda i una de calenta ara mateix, s´enfronta a un Júpiter que fa bon futbol però que no acabar de quallar en atac. Tots dos equips estan molt necessitats d´una victòria, i els locals sembla la tenen més a tocar. Pronòstic local.

Al Gardeny lleidatà, el Lleida B, que tampoc acaba d´enlairar-se rep a un rival com la Rapitenca que és molt millor a domicili que en camp propi on no ha guanyat. Però els lleidatans no es poden permetre una nova derrota en un partit sense pronòstic i equilibrat.

Lleida Esportiu B. Foto: Lleida Esportiu


A Nou Barris, un dels dos grans partits de la jornada. Aquest el que més. Un remodelat i sembla creixent Montañesa, rep al totpoderós Manresa. Camp petit, necessitat de triomf dels dos, i fonamentalment dels locals que si volen aspirar a alguna cosa, no poden perdre de nou. D´altra banda si a un lloc poden perdre els del Bages és a la bombonera-ratera. Me la jugo. Pronòstic local .

UD VIladecans: Foto: EFAC Almacelles


A Viladecans, partit trampa entre un equip molt fiable a casa com el Viladecans, i el cuer que no coneix la victòria Cambrils, un equip però que tampoc ha perdut encara fora del seu estadi.El locals estan obligats a guanyar per no despenjar-se i els cambrilencs com a mínim a no perdre. El pronòstic és clarament favorable als locals però per lo dit no és 'pot descartar la sorpresa. El Viladecans no pondrà comptar amb el seu puntal defensiu Gallardo durant quatre jornades.

Borges Blanques i Lleida rivalitzen en un duel lleidatà. Els primers per fer-se d'una vegada per totes forts a casa on han perdut els 3 partits que han jugat, i el Balaguer per intentar deixar la creixent crisi aparcada. Partit equilibrat on sembla però que els locals són més favorits.

A L'Alumnes Obrers, un altre dels partits de la jornada. El Vilanova ha de tornar a la senda de les victòries després de tres jornades sense no guanyar i l'Almacelles intentar aconseguir el sisè triomf consecutiu. Els lleidatans marquen molt pocs gols i n'encaixen està clar encara menys. Partir gens fàcil per a cap dels dos, i on els locals intentaran sumar per afrontar a partir d'aquesta jornada els partits de la " seva lliga ".