Ofegats en el diluvi

El Nàstic va tornar a decebre a una afició que ja comença a desesperar... Ni el dia de l´homenatge de l´estimat Josep Mª Grau van ser capaços d´enganxar la seva gent.

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Nàstic-Alcorcón
Nàstic-Alcorcón | Gimnàstic de Tarragona

El temps deixava entreveure tempesta el dia que es rebia l´equip revelació d´aquest inici de campanya, la A.D. Alcorcón comandada per Cristóbal Parralo.

Als 6 minuts de partit una bona assistència de l´ex-grana Eddy Silvestre se l´empassava Cadamuro i Djetei per què Juan Muñoz perforés les malles de Becerra.

Els granes van sortir amb molta intensitat pressionant davant però va fer més que efímer...només els hi va durar cinc minuts. Després es va veure un equip totalment perdut en una tarda ben grisa i passada per aigua.

Casi sense temps per païr el primer gol va arribar el segon del mateix autor, Juan Muñoz, que aquest cop torna aprofitar una badada monumental del centre de la defensa grana per marcar el segon gol, aquest cop per baix.

Les cares de la gent ho deien tot al partit d´ahir i que s´ha acabat avui mateix per la suspensió d´ahir a conseqüència dels problemes amb la llum i l´estat de la gespa.

Als 27 minuts l´extrem visitant Nono posaria en evidència al jove Roger que no va sapiguer frenar l´atac del seu rival i va posar el 0-3 a l´electrònic del Nou Estadi.

Al segon temps, ja jugat aquesta tarda, l´equip de Gordillo va millorar lleument l´imatge situant Sebas Coris com a lateral dret, Javi Márquez va donar millor criteri a la mitja i Manu Del Moral ha aportat frescura a l´atac del Nàstic.

Una molt bona jugada de Brugui sortejant tres adversaris va donar peu al gol de Manu Del Moral que retallaria diferències al marcador. L´expulsió de Luis Suárez a les acaballes del partit per protestar encara empitjora més la sortida de diumenge a Lugo...

Molt han de cambiar les coses per què aquest equip reaccioni... La sensació del partit d´ahir va ser d´un vaixell que es perd dins la tempesta i mica en mica s´enfonsa cada cop més.

FITXA DEL PARTIT

NASTIC: Becerra- Figueras ( Brugui 38´) , Cadamuro, Djetei , Abraham- Sebas , Fali , Rocha ( Javi Márquez 70´)  , Tete ( Del Moral 62´) – Luis Suárez, Uche

 Entrenador: José A. Gordillo

ALCORCON: Dani Jiménez- Laure, Burgos, David Fernández, Bellvís- Sangalli, Eddy Silvestre ( Errasti 88´), Dorca, Nono- Juan Muñoz, Casadesús

Entrenador: Cristóbal Parralo

Gols: 0-1 Juan Muñoz 6´, 0-2 Juan Muñoz 13´, 0-3 Nono 27´/ Del Moral 84´