Enrique Martin, caràcter i experiència

El Gimnàstic de Tarragona confirma a Enrique Martín com a nou entrenador

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Enrique Martin, caràcter i experiència
Enrique Martin, caràcter i experiència

Aquest vespre sobre quarts de nou es divisava la fumata blanca sobre el Nou Estadi...Habemus entrenador. El nom què es desprenia d´aquesta ola de fum era Enrique Martín.

Què tenim que dir del nou entrenador del Nàstic que no sapiguem. És un home curtit en mil batalles, amb molta experiència al món de les banquetes i un caràcter que impregna als seus equips d´una intensitat i una lluita gairebé constant.

Personalment, no vaig amagar des del primer moment que era la meva 1a opció per donar relleu a Gordillo. Crec que és l´home més capacitat per revertir la situació que es viu a la partida de la Budallera en aquests temps difícils.

Enrique Martín ha entrenat al C.D. Numància, C.D. Xerez, Terrassa F.C., C.D. Leganés, Osasuna ( aquest el va pujar a 1a Divisió la temporada 2016-17 ) quan precisament es va desfer del Nàstic al playoff d´ascens ) i el Burgos, tots ells a Segona Divisió menys als navarresos que també els va dirigir 33 partits a Primera abans de la seva destitució.

Enrique Martín és un entrenador que li agrada jugar més sense pilota que amb la possessió de l´esfèrica. Ara bé, dota els seus equips d´una solidesa defensiva que dóna molta consistència als seus equips. El seu sistema de joc acostuma a ser un 1-5-3-2. Juga amb tres centrals i dos carrilers. La figura del 3er central ajuda a solidificar la zona defensiva i li agraden laterals de llarg recorregut. Trivot a la sala de màquines i dues puntes.

Benvingut don Enrique Martín i tot el seu cos tècnic a Tarragona. Molta sort perquè el vostre èxit serà la nostra felicitat.