Doble compromís de l'Atlètic de Valls en cinc dies

Dissabte visita El Morell i dimecres visitarà el camp del Banyeres

Atlètic de Valls

Doble compromís de l'Atlètic de Valls en cinc dies
Doble compromís de l'Atlètic de Valls en cinc dies

En els propers dies l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini farà front a dos desplaçament consecutius amb només cinc dies de diferència: el dissabte 27 d’octubre a les 17 hores visitarà el Morell (jornada 9) i el dimecres 31 d’octubre a les 20 hores visitarà el Banyeres (partit corresponent a la segona jornada). Sis punts en joc que poden marcar les properes jornades de lliga dels vallencs.


Dissabte, al Morell, l’Atlètic es trobarà amb un equip ferit (diumenge va perdre 5-1 a la Bisbal), que es voldrà refer per tornar al camí dels bons resultats. Els del Morell són cinquens amb 14 punts, només un menys que els vallencs. A les files de l’equip local s’hi troben dos vells coneguts de l’Atlètic: els dos germans Raduà, Josep Maria i Jaume, que segur que voldran fer un bon partit davant del seu exequip.


Dimecres l’Atlètic es desplaçarà a Banyeres tot just abans de la Castanyada. L’equip del Baix Penedès ha tingut un començament de lliga molt complicat i a hores d’ara és cuer amb només 2 punts després de 7 partits. Els vallencs, però, hauran d’anar amb molt de compte amb un equip que aquest dissabte va ser capaç d’empatar a dos davant del líder, Montblanc. A més, recordem que l’any passat el Banyeres va guanyar els dos partits a l’Atlètic.