L'Atlètic de Valls torna a empatar, aquest cop al camp del Morell

L'Atlètic de Valls Alt Camp Alumini va sumar el quart empat de la temporada després de vuit partits disputats. Els blaus, que encara no coneixen la derrota, no van poder aprofitar els dos empats del Montblanc i del Roda de Barà.

Atlètic de Valls

Repartiment de punts
Repartiment de punts | Marc Lladó
Després de l'empat contra el Segur de la setmana passada, l'Atlètic de Valls es presentava a El Morell amb la quasi obligació de sumar els tres punts per no distanciar-se massa del capdamunt de la classificació. Això es va notar des del primer minut perquè els vallencs van sortir ben decidits a buscar la porteria contrària.
 
L'Atlètic va tenir la pilota des d'un bon començament i ja en les primeres jugades d'atac va estar a punt d'inaugurar el marcador. L'equip local per la seva part intentava defensar-se amb ordre i tenia molts problemes per arribar a la porteria rival. Tot i això un clar contraatac en el minut 10 va estar a punt de donar el primer gol als morellencs.
No hi va haver gols. Foto: Marc Lladó

L'Atlètic ho va intentar de totes les maneres però el gol no arribava. Jordi López, Rosi, Ike, Molinos, Moya, Balcells, ... tots van tenir alguna opció però la pilota no va voler entrar. En l'única oportunitat que els vallencs van aconseguir foradar la porteria local l'àrbitre va anul.lar el gol de Pere Balcells per una falteta prèvia de Jordi López.

 
En el segon temps el joc es va equilibrar i l'Atlètic va perdre el domini de la situació. L'equip local es va situar millor al damunt del terreny de joc i els minuts van anar passant sense massa incidències a cap de les dues àrees.
Jordi López, un dels que va intentar veure porteria. Foto: Marc Lladó

Ambdós conjunts van lluitar molt per aconseguir la victòria però no era el dia dels davanters i les defenses i els porters es van imposar sempre als seus rivals. L'expulsió en el temps de descompte del jugador local Prim va ser una trista anècdota en un partit molt intens però força esportiu. Al final repartiment de punts que deixava a l'Atlètic amb 16 punts i al Morell amb 15.

 
Aquest dimecres l'Atlètic de Valls Alt Camp Alumini jugarà al Camp del Banyeres a partir de les 8 del vespre. Recordem que aquest partit correspon a la segona jornada de lliga.