Pèssima imatge

El Nàstic va caure 2-0 al camp de l'Albacete en una mala imatge grana

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Pèssima imatge
Pèssima imatge

És dur dir-ho però potser el resultat va ser lo millor del partit d´ahir. L'Albacete va ser l'únic equip que es va veure sobre la gespa i si no és per Becerra el resultat hagués sigut d'escàndol.

La ressistència del Nàstic va durar poc més de quinze minuts, en els quals no se´l va veure patir. Quan la maquinària de Ramis es va començar a engrassar va començar el patiment...

Eugeni i Febas van desarbolar el mig del camp visitant i van alimentar de pilotes a una davantera ( Zozulia i Ortuño ) que va deixar una vegada més en evidència a la línea defensiva grana.

Els errors individuals varen condenar novament a un equip que haurà de treballar molt per redreçar la situació. Per sortir de baix no pots concedir lo que es va veure ahir...sinó estàs mort.

El primer gol dels manxecs va arribar en una gran acció d´Ortuño que serveix una centrada forta i amb molt bona intenció cap a Zozulia que troba la cama d´Albentosa per acabar enviant la pilota a la xarxa.

Només sis minuts més tard, en l'única acció que se li pot recriminar algo a Becerra ( va dubtar massa en si sortir del marc), Zozulia caça una pilota morta que ningú s´atreveix a refusar per fer el segon amb una suau xilena.

Becerra es va convertir en el millor home del partit i és que era l´únic que corregia els múltiples errors dels seus companys amb intervencions més que meritòries.

Cadamuro és un dels homes que està oferint un nivell més precari...i amb aquest sistema que busca la solidesa defensiva no encaixa ni amb loctite de seguir en aquesta línia.

Al segon temps l´entrada de Dumitru i Del Moral van donar una mica més de presència ofensiva al Nàstic i li van poder veure la cara a Tomeu en alguna acció esporàdica.

Ara cal tornar a aixecar-se i preparar el següent partit a casa contra el Zaragoza amb més ganes i sobretot, més intensitat defensiva que ahir se la van deixar al vestuari.

ALBACETE: Tomeu- Tejero, Arroyo, Gentiletti, Olivera- Susaeta ( Acuña 79´), Erice, Febas, Eugeni- Zozulia ( Malsa 75´), Ortuño ( Acuña 79´)

Entrenador: Luis Miguel Ramis
NASTIC: Becerra- Coris, Mejías, Albentosa, Cadamuro, Brugui- Fali ( Tete 58´), Javi Márquez, Rocha- Barreiro ( Del Moral 58´), Luis Suárez ( Dumitru 63´)

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 1-0 Albentosa p.p. 16´, 2-0 Zozulia 22´

Assistència: 7.199 espectadors al Carlos Belmonte