Prèvia. L'Atlètic visita Sant Jaume dels Domenys en un partit d'exigència

Els vallencs, segons, segueixen sense conèixer la derrota després de 10 jornades

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls

Prèvia. L'Atlètic visita Sant Jaume dels Domenys en un partit d'exigència
Prèvia. L'Atlètic visita Sant Jaume dels Domenys en un partit d'exigència

L'Atlètic de Valls jugarà diumenge al camp del Sant Jaume dels Domenys. El partit, començarà a les 12 del migdia i enfrontarà a dos equips que es troben entre els cinc primers classificats de Tercera Catalana.

Onzena jornada de lliga la que es disputarà aquest diumenge, i que arriba per un Atlètic de Valls que encara no coneix la derrota. Sis victòries i quatre empats que els situen segons a la classificació amb 22 punts, un menys que el líder, el Roda de Barà, i empatats a punts amb el Montblanc (3r). Per contra, el Sant Jaume es troba cinquè classificat, amb 17 punts. Sumen 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Cal destacar que els del Baix Penedès són l’equip més golejador de la categoria amb 27 gols després de 10 jornades, quasi tres gols per partit.

Però si els baixpenedesencs són l'equip més golejador, l'Atlètic és un dels equips més fiables en defensa, ja que han rebut 7 gols en 10 partits (0,7 pp) i només el Roda de Barà, amb 5 gols, és el menys golejat.

Derrota vallenca en els dos últims desplaçaments a Sant Jaume
El camp del Sant Jaume dels Domenys acostuma a ser molt complicat per als blaus: només cal recordar que les dues darreres visites dels vallencs han finalitzat amb derrotes blaves per 2-1 i per 5-2.