#2cat6 / Prèvia. J11 / Mirades a Valls, Ampolla i Gandesa

Tres partits marquen una jornada que evita, en gran part, jugar diumenge a la tarda

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

L'Ampolla rep a La Sènia dissabte
L'Ampolla rep a La Sènia dissabte | F.F.G

Jornada intensa en què dissabte tindrà tres partits però el gruix es viurà diumenge al migdia, amb quatre partits, deixant només dos pel diumenge a la tarda, amb partits a Gandesa i Valls. Nous canvis d'horaris per evitar jugar a la mateixa hora que el Barça.

Es pot dir que hi ha tres grans partits aquesta jornada, segons la classificació: UE Valls-Ampolla, Ampolla-La Sénia i Gandesa-Pobla de Mafumet B. Jornada marcada també pel canvi a la banqueta de l'Ulldecona. Edu Marin va presentar la dimissió pels mals resultats i Carlos Gilabert n'agafa el relleu.

La UE Valls sabrà que a fet l'Ampolla abans del seu partit. Foto: F.F.G

UE Valls i Ampolla, els dos líders de la categoria, no tindran les coses fàcils aquesta jornada. Els vallencs reben l'Amposta, que sembla tenir una altra cara diferent després del canvi d'entrenador, i l'Ampolla, rep a una Sénia que arriba amb molta moral després dels darrers resultats. Els vallencs tenen l'avantatge que sabran el resultat dels de l'Ampolla, perquè jugaran dissabte. Separats per 4 punts, els dos conjunts només han perdut un partit dels 10 disputats. Per la seva banda, la UE Valls afronta el duel davant l'Ampolla amb la baixa del pixixi Joel Marigot però amb una ratxa de set victòries consecutives. Davant, un Amposta que arriba després de guanyar el seu primer partit davant del Camarles (5-3) i de canviar d'entrenador. Xavi Cid va agafar les rendes de l'equip.

La Pobla B visita el difícil camp del Gandesa. Foto: F.F.G


El Catllar, tercer amb 22 punts, molt atent de la jornada i dels enfrontaments directes que hi ha per la zona alta. Jugaran diumenge al matí davant d'un Vila-seca que està en descens amb 5 punts, i sense conèixer la victòria. Gandesa i Pobla B, vuitè i cinquè respectivament, protagonitzaran un dels partits més interessants de la jornada. Els de la Terra Alta no han guanyat en els tres darrers partits disputats, mentre que la Pobla B, únic equip que ha sumat cap empat, ve de guanyar al Tortosa, fet que els dona moral.

Parlant del CD Tortosa, després de dues derrotes consecutives, que els situa en sisena posició, visitaran la capital del Baix Penedès, per enfrontar-se a un CE Vendrell que va aconseguir guanyar a l'Ulldecona la jornada passada.

Urgències a la zona baixa
Es comença a trencar la zona baixa amb els equips que encara no han superat la barrera dels 10 punts. Reddis, Pastoreta, Torreforta, Vila-seca, Amposta i Ulldecona necessiten sumar punts com més aviat millor, ja que la zona mitjana s'està distanciant amb equips que tenen 14 punts.

El Vendrell jugarà dissabte davant del Tortosa. Foto: F.F.G

L'Ulldecona, després de la nova derrota sumada a El Vendrell, va veure com canviava de tècnic. Marin dimitia per donar pas a Gilabert per intentar donar-li un aire nou a l'equip. L'Ulldecona rebrà la visita del cuer, un Reddis amb un sol punt i que necessita treure quelcom positiu. La Pastoreta, equip més golejat amb 34 gols (3,4 pp), encadena tres derrotes seguides i dissabte obrirà jornada al camp del Mora La Nova, equip de la zona mitjana i que ha sumat 7 dels últims 9 punts.

Canonja i Riudoms, amb 16 i 14 punts s'enfrontaran diumenge al migdia (12h). Dues dinàmiques diferents en aquest tram inicial de lliga. La Canonja ha anat de menys a més mentre que el Riudoms, de més a menys. De fet, ha passat d'estar a les primeres posicions a caure a l'onzena. La culpa? Una sola victòria en els últims set partits.

El Torreforta, també en descens, i amb cinc punts a la classificació, visitarà, també diumenge al migdia, el camp del Camarles, equip que va veure tallada, al camp de l'Amposta, una ratxa de tres victòries consecutives.

Horaris
Dissabte

Mora La Nova-EF Pastoreta 16.30h
Ampolla-La Sénia 17h
Vendrell-Tortosa 18h
Diumenge
Ulldecona-Reddis 12h
Camarles-Torreforta 12h
El Catllar-Vila-seca 12h
Canonja-Riudoms 12h
Gandesa-Pobla B 16h
UE Valls-Amposta 16.30h