Enfonsats

El Nàstic perd a casa contra el Saragossa (1-3)

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Enfonsats
Enfonsats

La il.lusió de poder quedar a un punt de la permanència va quedar en un simple miratge. Els d´Enrique Martín van tornar a cedir una nova derrota amb una pobre i preocupant imatge.

El partit no podia començar de millor manera pel Nàstic...i és que als 4 minuts Fali avançava al conjunt grana rematant completament sol un còrner executat des de banda dreta per Javi Márquez.

Amb el resultat a favor el partit va anar transcurrint sense què passessin gaires coses. El control de l´esfèric era pels homes d´Alcaraz però tampoc inquietaven massa a Becerra.

Als 32 minuts arribaria el gol de l´empat dels aragonesos. També va ser a pilota aturada quan Djetei va pentinar una pilota després d´un còrner amb la mala fortuna d´introduïr-se la pilota al fons de la seva porteria.

Aquest gol va trastocar la moral dels granes que mica en mica anaven mostrant-se nerviosos e imprecisos fins fer creure al seu rival que amb molt poca cosa podia anar a pel partit.

L´imatge de l´equip al segon temps es va anar deteriorant encara més i el Zaragoza va començar a creure en la possibilitat de sumar la victòria.

Aquest Nàstic no té mig del camp, falta la figura d´un jugador que no li cremi la pilota. Fali és molt bo destruïnt joc però no se li pot demanar que ell hagi de donar criteri al joc de l´equip.

La defensa tampoc acaba d´estar bé, Josua tot i les bones anticipacions a les que té acostumades a la parròquia grana, de vegades peca d´abusar massa de pilota i Javi Jiménez va oferir un rendiment molt pobre.

Amb la lesió de Fali i Sebas Coris, el Nàstic encara es va ressentir més. Una falta innocent de Rocha davant la frontal seria el preludi de l´1-2 protagonitzat pel jove Pep Biel.

L´entrada de Barreiro va oferir més presència als granes en la línea de tres quarts però no va ser suficient per poder igualar el matx. Arribant a la fi del partit una passada de Javi Jiménez endarrera molt defectuosa es converteix en una assistència en safata cap a Álvaro Vázquez que va segellar l´1-3 al Nou Estadi.


NASTIC: Becerra- Coris ( Tete 53´), Josua, Albentosa, Djetei ( Barreiro 69´), Javi Jiménez- Javi Márquez, Fali ( Rocha 62´), Brugui- Luis Suárez, Del Moral

Entrenador: Enrique Martín

ZARAGOZA: C. Álvarez- Delmás, Verdasca, Perone, Lasure- Eguaras, Carlos Nieto, Pep Biel ( Zapater 85´), Javi Ros- Gual ( Álvaro Vázquez 71´), Pombo ( Aguirre 93´)

Entrenador: Lucas Alcaraz

Gols: 1-0 Fali 4´ / 1-1 Djetei p.p. 32´, 1-2 Pep Biel 65´, 1-3 Álvaro 93

Assistència: 4.348 espectadors al Nou Estadi