Màlaga-Nàstic: 2-0. Fatídic capítol

Els grana, inoperants en atac, van perdre a Màlaga per seguir en una mala situació esportiva

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Màlaga-Nàstic: 2-0. Fatídic capítol
Màlaga-Nàstic: 2-0. Fatídic capítol

Un nou capítol més que s'acaba en derrota i una nul·la imatge ofensiva d´un equip que torna a cometre errors defensius d´un equip benjamí.

El guió a La Rosaleda va ser el previst. Un equip dominador de la pilota, el de Muñiz, i un conjunt aguantant i esperant el seu contraatac o jugada d´estratègia ( el problema és que aquest equip en atac és inoperant ).

Enrique Martín va tornar a fer canvis a l´onze titular situant com a carrilers a Tete i Brugui i el més destacat, donant-li minuts a Viti de sortida a una plaça com la Rosaleda.

Durant els primers 20 minuts es va veure un Málaga que va ser amo i senyor de la possessió però que no acabava d´encertar les jugades d´atac.

Fins que als 25 minuts, una greu errada de Josua en un mal refús acaba convertint-se en una assistència a l´espai per l´extrem “ boqueron “ que posa una pilota perfecte a Koné al segon pal perquè inauguri de cap el marcador. Així es va arribar al descans.

Al segon temps encara es va veure un equip més desorientat i sobretot, sense idees ofensives. Així és complicat sumar de tres quan no generes accions d´atac.

El Málaga novament, només va necessitar aprofitar les errades que no pot concedir un equip professional per endur-se els tres punts.

Tete va acabar expulsat i  és que Ontiveros li va guanyar la partida en tot moment i el va sotmetre constantment, fins que l´andalús va veure la segona groga.

Ja quan el partit moria va arribar la sentència a càrrec d´Adrián González ( futbolista amb passat grana ) que sentenciava el matx.

MALAGA: Kieszek- Iván Rdguez, Diego Glez, Pau, Ricca- Renato ( Hicham 80´), Adrián, N´Diaye, Ontiveros ( Lacen 92´)- Koné ( Haksabanovic 46´), Blanco

Entrenador: Juan Ramón Lopez Muñiz

NASTIC: Becerra- Tete, Djetei, Albentosa, Josua, Brugui ( Javi Jiménez 72´)- Rocha, Viti, Dumitru ( Abeledo 59´)-Del Moral ( Luis Suárez 78´), Barreiro

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 1-0 Koné 25´/ 2-0 Adrián Glez

Assistència: 17.256 espectadors a la Rosaleda