Prèvia. Montblanc-Atlètic de Valls: partidàs a Tercera Catalana

Els vallencs, invictes, visiten el camp d'un Montblanc que ve de perdre el primer partit

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

11 inicial de l'Atlètic en el partit davant del Torredembarra
11 inicial de l'Atlètic en el partit davant del Torredembarra | F.F.G

Dissabte, a les 4.30h de la tarda, partit de la jornada entre Montblanc i Atlètic de Valls, dos dels tres primers classificats en plena lluita per l'ascens de categoria.

La jornada 13 de lliga al grup 3 de Tercera Catalana té un partit que destaca per sobre la resta. Es disputarà a la capital de la Conca de Barberà, entre CF Montblanc i Atlètic de Valls. Els vallencs, són segons i venen de prendre-li la posició als montblanquins, que van perdre a la Bisbal el seu primer partit de lliga. Derbi intercomarcal amb tres punts importants en joc.

A hores d’ara, i després de les 12 jornades disputades, el Montblanc ocupa la tercera posició de la classificació amb 25 punts, només un punt menys que els vallencs, fet que provoca que el partit tingui molt d'interès.

Els dos equips no volen perdre pistonada respecte el líder, un Roda de Barà que té 3 i 4 punts més respecte que Atlètic i Montblanc. Si el Montblanc ha marcat més gols (29) que l'Atlètic (27), els vallencs són més fiables en defensa, on han encaixat sis gols menys que els montblanquins. Cristian Valcàrcel, davanter del conjunt local és el pixixi de la categoria amb 11 gols en 12 partits però serà absència de cara el partit.