Prèvia. La UE Valls a la recerca de la desena victòria consecutiva

El Vila-seca arribarà a Valls després de sumar la primera victòria del curs, davant del Camarles (5-0)

Prèvia. La UE Valls a la recerca de la desena victòria consecutiva
Prèvia. La UE Valls a la recerca de la desena victòria consecutiva

Els blancs-i-vermells no volen refiar-se d'un rival que es troba a la zona baixa, i menys després que el conjunt groc s'imposés per 5-0 davant del Camarles i així sumés la primera victòria de la temporada.

La Unió Esportiva Valls no vol deixar-se sorprendre pel Vila-seca, equip que es troba en zona de descens després d'haver sumat 8 punts de 36 possibles. Els de l'Alt Camp arriben al partit amb 9 victòries seguides, invictes al Vilar i amb ganes de sumar la desena victòria consecutiva. Amb la baixa de Giralte per sanció, i la baixa d'Arnau Gil per lesió (encara estarà 2-3 setmanes abans de començar a entrenar amb el grup), els vallencs saben que tenen una bona oportunitat aquesta jornada.

I és que a la zona alta hi ha duels directes. Catllar-La Sénia i Ampolla-Tortosa són plats forts, i una victòria vallenca faria incrementar avantatge amb alguns d'aquests equips. Per la seva banda, el Vila-seca, que fa pocs dies ha incorporat a Jhona i Raúl, de l'UDE Canona i Olímpoc de Mora, ambdós de Tercera Catalana. El Vila-seca vol aprofitar la moral d'haver guanyat el primer partit i arribarà al Vilar amb ganes de fer un bon partit.