#2cat6 / Prèvia J.13 / Atents a la jornada

Els partits Catllar-Sénia i Ampolla-Tortosa poden fer variar la zona alta de la classificació

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls

El Vila-seca ja ha guanyat el primer partit de lliga
El Vila-seca ja ha guanyat el primer partit de lliga | F.F.G

Cap de setmana apassionant a la Segona Catalana. I molt, tant per dalt com per baix, on duels directes faran, de ben segur, variar la classificació. Per dalt, del segon al sisè es veuen les cares entre ells, i per baix, duels directes entre Reddis i Pastoreta i Ulldecona-Amposta, dos equips que volen escalar posicions.

Frenètica tretzena jornada de lliga. Cada cop s'aproxima més l'equador de la temporada i ni ha que els deures l'estan fent però altres comencen a veure que tenen assignatures pendents. És per això que aquests tres punts són determinants.

Dissabte tindrem tres partits, i s'enfoca més a equips de la zona baixa. Reddis i Pastoreta seran uns dels encarregats d'obrir la jornada. Derbi reusenc entre dos equips que venen de guanyar la jornada passada. Últim i avantpenúltim, serà una bona oportunitat per qui guanyi, que sumarà 3 punts vitals. El Reddis té 4 punts mentre que la Pastoreta en té 7.

La Cultural Torreforta necessita un bon resultat. Foto: F.F.G

També a les 4, el Mora La Nova i el Torreforta s'enfrontaran. Els ebrencs, amb 17 punts es troben a zona de ningú, mentre que els tarragonins, penúltims, necessiten capgirar amb la situació que traspassen darrerament. Amb cinc punts estan a cinc de la possible salvació.

La jornada de dissabte es tancarà al baix Penedès, on el CE Vendrell vol oblidar-se del mal inici de lliga, on han perdut 7 dels 12 partits disputats, i superar al Gandesa, vuitè, i que ve de perdre a Tortosa a la darrera jornada de lliga.

Diumenge: molta atenció a la zona alta
Tres partits a la matinal de diumenge, on un d'ells pren molta importància. Serà el que jugaran Catllar i La Sénia, tercer i cinquè classificat amb 28 i 25 punts. Tres punts només els separen, i els dos equips saben que de guanyar seguiran a la zona alta, mentre que el perdedor, farà una passa enrere.

Els camarlencs, a refer-se de la derrota a Vila-seca. Foto: F.F.G

Els altres dos partits que se jugaran al matí seran a Camarles i Canonja. El Camarles, després de la tova a Vila-seca, necessiten reaccionar. Tindran l'oportunitat davant del Riudoms, un equip que tampoc traspassa un bon moment, i que es troba desè i dels darrers 7 partits només han sumat sis punts. A La Canonja, l'equip de Diego Reyes vol tallar amb les dues derrotes consecutives. S'enfrontaran a la Pobla B, sisè classificat i que també arriba amb dues derrotes seguides a les espatlles.

L'Ampolla protagonitzarà un dels partits de la jornada. Foto: F.F.G

A la tarda es disputaran els darrers tres partits de la temporada. Ulldecona i Ampolla les primeres parades. L'Ulldecona rebrà l'Amposta, en un partit enfocat a la zona baixa. Els dos equips volien situar-se a la zona alta, però el cert és que s'han encallat a la zona baixa, i enfoquen el partit en sumar els 3 punts per intentar capgirar la situació.

A la mateixa hora, un dels partits de la jornada, Ampolla-Tortosa. Els d'Enric Alaixendri són segons i només estan a dos punts del líder, mentre que el Tortosa, que ve de guanyar, in extremis, al Gandesa, saben que és una bona ocasió per escalar posicions i no perdre rèdit. Partidàs.

La UE Valls suma 31 de 36 punts possibles. Foto: F.F.G

La jornada es tancarà al municipal del Vilar, on el lider, la UE Valls, defensarà el lideratge. Buscaran la desena victòria seguida a costa del Vila-seca, equip en zona de descens que arriba amb una injecció de moral després de sumar la primera victòria del campionat.

En fi, una jornada que tant per dalt com per baix hi han duels directes i amb moltes coses en joc. Al final de la jornada, la classificació variarà respecte a la passada.

Horaris
Dissabte

Reddis-EF Pastoreta 16h
Mora La Nova-Torreforta 16h
Vendrell-Gandesa 18h
Diumenge
Camarles-Riudoms 12h
El Catllar-La Sénia 12h
Canonja-Pobla Mafumet B 12h
Ulldecona-Amposta 16h
Ampolla-Tortosa 16h
UE Valls-Vila-seca 16.30h