Dissabte, a defensar el segon lloc davant de l'Altafulla

Separats per tres punts, els vallencs han de guanyar sino volen perdre el segon lloc. El Montblanc està a 1 punt

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Dissabte, a defensar el segon lloc davant de l'Altafulla
Dissabte, a defensar el segon lloc davant de l'Altafulla

Els dos equips arriben al duel d'aquest dissabte a la tarda amb bons registres i ben classificats. Duel directe per la zona alta.

Aquest dissabte, dia 1, l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini encetarà el mes de desembre rebent la visita de l’Altafulla al Camp Municipal del Vilar de Valls.El partit començarà a les 16.15 hores i serà xiulat per l’àrbitre Pau de Haro.

L’Altafulla, que l’any passat va finalitzar la lliga en quinzena posició, ha fet un primer terç de temporada excel·lent i a hores d’ara ocupa la quarta posició de la classificació amb 24 punts (només 3 menys que l’Atlètic) després de 7 victòries, 3 empats i 3 derrotes.


De ben segur que els del Tarragonès vindran a Valls amb moltes ganes d’aconseguir la victòria per escalar encara més posicions a la classificació. A més a més cal tenir en compte que tradicionalment l’Atlètic té molts problemes amb les visites dels groc-i-negres al Vilar: les tres darreres visites de l’Altafulla s’han resolt amb dos empats i una derrota per als vallencs.