Gerard Piqué compra l'Andorra de Primera Catalana

Segons avançava el Diari d'Andorra "les converses entre el grup Kosmos i el club estan molt avançades, a l’espera de l’aprovació de la llei de l’Esport"

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

Un jugador del FC Andorra aquesta temporada
Un jugador del FC Andorra aquesta temporada | FC Andorra

De la possibilitat de comprar el CF Reus Deportiu es passa a la compra del FC Andorra de Primera Catalana. Gerard Piqué, tal i com avança avui 12 de desembre el Diari d'Andorra, hauria comprat, a l'espera de tancar unes conversacions molt avançades, la compra del FC Andorra de Primera Catalana grup 2.

El grup empresarial del jugador del FC Barcelona, Kosmos, vol invertir en un club, i tal com avançava el rotatiu andorrà, el grup presidit per Gerard Piqué s'ha fet amb la propietat de l'Andorra de Primera Catalana, veient-se beneficiat per l'aprovació de la llei de l'Esport.

Les converses entre l'empresa i el club andorrà es troben molt avançades i, s'estaria ja en els darrers detalls i tot apunta que en breu es podria oficialitzar l'acord.

Els termes de l'acord no han transcendit, tot i que des del Diari d'Andorra es parla de dos temes claus: l'empresa Kosmos assumirà el deute actual de l'FC Andorra, que serien aproximadament d'uns 200.000€ i la intenció de crear un projecte que porti a l'Andorra al futbol professional.