Alcover-Atlètic de Valls: derbi amb tendències diferents

Els alcoverencs es troben a onze punts dels vallencs, que defensaran la segona plaça

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Alcover-Atlètic de Valls: derbi amb tendències diferents
Alcover-Atlètic de Valls: derbi amb tendències diferents

El derbi de l'Alt Camp tancarà la quinzena jornada de Tercera Catalana grup 3. CE Alcover i Atlètic de Valls estan citats diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, quan ja coneixeran la resta de resultats de la categoria, ja que serà l'únic partit que se jugarà diumenge.

En aquest sentit, el derbi entre els únics equips comarcals al grup 3 agafa interès, vist que els dos equips necessitaran els punts. L'Alcover per reconduir la situació després d'encadenar tres derrotes consecutives i ubicar-se amb 17 punts a la tretzena posició. Per altra banda, l'Atlètic de Valls buscarà els 3 punts per seguir segon i defensar aquesta posició de play-off. Els vallencs, abonats a l'empat darrerament tenen a un sol punt al Montblanc i a tres a l'Altafulla, mentre que el líder, el Roda de Barà està a cinc punts. Cap dels dos equips tenen jugadors sancionats.

La temporada passada l'Atlètic de Valls va guanyar el partit al Vilar de la primera volta (4-2) però a la tornada, en terreny alcoverenc, s'empatava a 3.