Nàstic-Còrdoba: tres punts d'or

Un gol de Fali de falta al minut 58 donava els tres punts als grana

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Nàstic-Còrdoba: tres punts d'or
Nàstic-Còrdoba: tres punts d'or

Gran metamorfosis la mostrada ahir per l'equip dirigit per Enrique Martín. Victòria convincent i podríem dir que curta pels mèrits d'uns i altres. Aquest és el camí a seguir per assolir l´objectiu.

El Nàstic va sortir amb un 1-4-4-2 amb laterals doblats. Banda dreta amb Salva i el nouvingut Pipa com a extrem i a l´esquerra Abraham amb Javi Jiménez per davant. Imanol i el debutant Thioune van portar la batuta a la mitja i es van marcar un partidàs.

Els locals es van poder avançar als set minuts amb una gran acció ofensiva de Salva que deixa absolutament sol a Luis Suárez davant Abad...però el xut del colombià surt escorat a la dreta del porter visitant.

Els homes d´Enrique Martín mostraven una altra cara. Les bandes funcionaven amb un Pipa que ja va rebre la seva primera ovació del Nou Estadi el dia que debutava com a grana. La sala de màquines funcionava a les mil maravelles amb la dupla Imanol-Thioune que es van compenetrar de forma impecable.

Però Piovaccari va enmudir el coliseu grana quan als 4 minuts de la represa es planta sol davant Bernabé que afortunadament pels interessos del Nàstic va evitar el primer revés de l´any.

El Nàstic estava jugant més i millor que un Cordoba que es va veure superat en tot moment per la intensitat i el bon joc que van exhibir ahir els catalans.

Als 58 minuts una recuperació després d´una magnífica pressió entre Thiouné i Luis Suárez acaba amb la carrera del colombià directe a porta abans que De las Cuevas l´agafés descaradament per la samarreta. Vermella i expulsió.

Fali assumeix la responsabilitat i treu les teranyines de l´escaire d´Abad. Un golàs amb un missatge ple d´esperança per l´afició. Així encara som a temps de somiar...

Amb un home més els d´Enrique Martín van poder matar el partit per què ocasions se´n van generar... Pipa, Luis Suárez, un pal de Pol Valentín, un penal no senyalat sobre aquest últim...etc.

I destacar també el bon paper de Bernabé que a falta de pocs minuts pel final va tornar aparèixer amb una fabulosa intervenció desviant una excel.lent xilena de Piovaccari. Malgrat tot, tres punts que feien justícia a lo vist sobre la gespa del Nou Estadi.


CORDOBA: Abad- Loureiro, Luis Muñoz, Quintanilla, Quesada (Jesús Valentín 78')- De las Cuevas, A. Vallejo (Araujo 67'), Aguado- Jaime Romero, Piovaccari, Sebas ( Andrés 64´).

Entrenador: Curro Torres

NASTIC: Bernabé- Salva, Djetei, Fali, Abraham- Pipa ( Pol 83´), Imanol, Thioune, Javi Jiménez ( Brugui 67')- Luis Suárez , Barreiro ( Uche 73')

Entrenador: Enrique Martín

Gols: 1-0 Fali 58'

Assistència: 5.211 espectadors al Nou Estadi