Prèvia. Roda de Barà-Atlètic de Valls: partidàs per tancar la primera volta

El resultat farà variar la zona alta. O el Roda agafa la directe, o segueixen a 5 punts, o l'Atlètic ajusta la distància entre els dos equips

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Prèvia. Roda de Barà-Atlètic de Valls: partidàs per tancar la primera volta
Prèvia. Roda de Barà-Atlètic de Valls: partidàs per tancar la primera volta

El resultat del Roda de Barà-Atlètic de Valls pot fer variar substancialment la classificació. Els dos primers classificats es citen en el retorn a la competició en aquest inici de 2019 mentre que també servirà per tancar la primera volta del campionat. Més que tres punts en joc, i la mirada posada en una jornada on tots els equips de la zona alta s'enfronten entre ells.

L'Atlètic de Valls tancarà la primera volta al camp del líder de #3cat3. El nou any no podia començar de millor manera possible pel futbol. Partidàs entre els dos millors equips -actualment- del grup 3 de Tercera Catalana. Roda de Barà i Atlètic de Valls es citaran dissabte a les cinc de la tarda, en un partit que serà retransmès pel Twitter d'El Travesser i on també serà gravat per les nostres càmeres per oferir-vos seguidament un vídeo-resum amb les millors imatges del partit.

Última jornada de la primera volta i els sis primers classificats s'enfronten entre ells.

El partit s'emmarca en un escenari immillorable. Última jornada de la primera volta i els sis primers classificats s'enfronten entre ells. A part del Roda-Atlètic de Valls, Altafulla (5è) i Arboç (4rt) també s'enfronten entre sí però a més Montblanc (3r) i Sant Jaume (6è) també es veuran les cares. Aquest fet fa que aquest cap de setmana sigui molt intens. Parlant del partit de l'Atlètic, els de Jaume Bonet voldran mantenir la ratxa de partits sense perdre, actualment de 23.

Separats per cinc punts, el Roda de Barà és líder amb 39 punts, mentre que els vallencs estan segons amb 34, i amb un marge de 4 punts respecte Montblanc i Arboç (30) i voldran tancar tota la primera volta sense conèixer la derrota. Un partit que pot significar més que tres punts.