Ampolla-UE Valls: només un seguirà amb el rècord

La UE Valls va ser l'últim equip en guanyar al camp de l'Ampolla, fa gairebé mil dies

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

El partit d'anada va acabar amb victòria vallenca per 2-0
El partit d'anada va acabar amb victòria vallenca per 2-0 | F.F.G

L'Ampolla suma 41 partits seguits a casa sense perdre mentre que els vallencs buscaran la setzena victòria seguida i igualar el rècord històric de victòries (16) de la seva història.

Dissabte, a les 16h rodarà la pilota al municipal de l'Ampolla, on moltes mirades i estaran posades. L'Ampolla (tercer) rep la visita del líder (UE Valls), i entre els dos equips estan separats per 13 punts, fet que una victòria d'uns o altres pot canviar molt la situació. Si els de l'Alt Camp guanyen tindrien almenys la segona plaça molt ben encarada, una victòria de l'Ampolla els situaria a 10 punts respecte el lideratge. Per això el partit agafa rellevància.

L'Ampolla porta 41 partits consecutius sense perdre a casa. 35 victòries i 6 empats. La UE Valls, buscarà la setzena victòria consecutiva i igualar el seu rècord històric

L'Ampolla, no perd des de finals de maig del 2016 al seu camp i precisament ho va fer davant dels vallencs (1-4) en la darrera jornada de lliga, on la Unió Esportiva lluitava per intentar entrar en play-off d'ascens, que finalment va recaure pel costat del Tortosa. Gairebé mil dies després, els vallencs tenen l'oportunitat de tornar a guanyar en aquest camp i trencar amb 41 partits consecutius d'imbatibilitat dels ebrencs. I és que l'Ampolla no perd des d'aquell dia a casa.

La UE Valls, que té un marge de cinc punts respecte el segon, el CE Catllar, té un repte per davant. I és el de guanyar per igualar la ratxa -de Miguel López la temporada 2008-2009- de quinze partits consecutius guanyant.