Nàstic-Las Palmas (0-0): Només va faltar el gol

Els grana són cuers a sis punts de la permanència

per Jose Jiménez

Secció Nàstic

Nàstic-Las Palmas (0-0): Només va faltar el gol
Nàstic-Las Palmas (0-0): Només va faltar el gol

La manca de gol i una polèmica expulsió de Thiouné a falta de vint minuts impideixen al Nàstic doblegar a un rival de la talla com els canaris.

Aviat es va veure que el conjunt grana plantejava un matx molt seriós i amb les idees bastant clares. Solidesa defensiva i molta intensitat, l´emprenta d´Enrique Martín.

El Nàstic va agobiar amb la seva pressió constant a l´equip de Paco Herrera. El trivot format per Viti-Thiouné-Imanol es va mostrar superlatiu i la defensa mostrava un gran nivell amb el debutant Noguera a l´eix de la mateixa.

Pipa i Abraham eren punyals a les bandes, especialment el primer que es va fer un tip de galopar la banda inquietant al seu lateral. Però tot i el domini local no arribaven rematades clares a porta. Una de les assignatures pendents del Nàstic.

Al segon acte va ser quan Las Palmas va estar a punt de deixar glaçat el Nou Estadi aprofitant la polèmica expulsió de Thiouné. Però Bernabé va aparèixer per deixar-ho tot en un bon ensurt.

Tot i jugar amb deu homes els últims vint minuts, el Nàstic va ser solidari i va poder sumar un punt que tot i les urgències de l´equip, es pot donar com a positiu valorant totes les circumstàncies adverses amb les què es va trobar l´equip grana.

NASTIC: Bernabé- Pipa, Djetei ( Salva 21´), Noguera, Villanueva, Abraham- Thiouné, Imanol, Viti- Luis Suárez ( Barrada 74´), Sadik ( Barreiro 63´)

Entrenador: Enrique Martín

LAS PALMAS: R. Fernández- Eric, Mantovani, Cala, Castellano- Peñalba, Timor- Mir, Maikel Mesa ( Lemos 55´ ), Fidel ( Momo 68´)- Rubén Castro ( Araujo 58´)

Entrenador: Paco Herrera

Gols: Cap

Assistència: 3.392 espectadors al Nou Estadi