L’Atlètic visita el camp de la Riera sabent que no pot fallar

Els de la Riera estan en un bon moment de forma perquè han guanyat els dos partits de l’any 2019 i perquè no coneixen la derrota des del passat 2 de desembre

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

L’Atlètic visita el camp de la Riera sabent que no pot fallar
L’Atlètic visita el camp de la Riera sabent que no pot fallar

Aquest diumenge, dia 3, l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini encetarà el mes de febrer visitant el camp de la Riera de Gaià. El partit començarà a un quart d’1 del migdia i serà xiulat per l’àrbitre Sergi Real.


A hores d’ara la Riera ocupa la setena posició de la classificació amb 29 punts després de 8 victòries, 5 empats i 6 derrotes. El propera rival de l’Atlètic ha marcat 35 gols i n’ha encaixat 30.
Els de la Riera estan en un bon moment de forma perquè han guanyat els dos partits de l’any 2019 i perquè no coneixen la derrota des del passat 2 de desembre.

Els vallencs hauran d’anar amb molt de compte amb un equip molt motivat i que buscarà la victòria per escalar més posicions a la classificació.


Recordem que en el partit de la primera volta, disputat el passat 16 de setembre al Vilar, els vallencs es van imposar per 4 gols a 2 després de 90 minuts molt disputats i emocionants.