Prèvia. CE Catllar-UE Valls: Partidàs de 'Primera'

Catllarencs i vallencs es juguen tres punts per seguir lluitant per la primera plaça de Segona Catalana.

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

El partit de la primera volta es decantava pel Valls (4-3)
El partit de la primera volta es decantava pel Valls (4-3) | F.F.G

Els dos primers classificats de Segona Catalana, UE Valls i Catllar es veuran les cares aquest diumenge a partir de les 12 del migdia. Ho faran al camp del segon classificat i es preveu un autèntic partidàs. Les estadístiques parlen per si soles. Tant Catllar com Valls marquen 2'5 gols per partit de mitjana.

Qualsevol amant del futbol amateur tarragoní segur que no es voldrà perdre el partit de la jornada a Segona Catalana. I podríem dir que un dels grans partits que queden d'aquí a final de temporada. Catllar i Valls estan en plena lluita per l'ascens de categoria. Al final de la jornada 20 de lliga, la UE Valls li treu vuit punts al Catllar d'Àlex González, encara que tenen el partit al camp del Camarles pendent de jugar-se, i els 3 punts podrien provocar variacions.

Els vallencs, que arriben amb la baixa de Batista per una lesió soferta davant de La Canonja, i que el deixarà un mes de baixa, perden a Toni Ondozaval que ha abandonat la disciplina blanc-i-vermella aquesta setmana. L'equip de Joan Antoni Pallarès no perd des de la primera jornada de lliga però ve d'empatar i de tallar amb una dinàmica de 16 victòries seguides. Per contra, el Catllar, que no va jugar la passada setmana per culpa del vent, també va empatar en el seu darrer partit de lliga. Ho feia al camp del Vendrell.

El partit està marcat a l'agenda d'uns i altres, i saben de la importància. Una victòria vallenca faria obrir més forat, mentre que una victòria dels del Baix Gaià faria que s'estrenyés la disputa per la primera posició i tot quedés obert.

El que queda clar és que els dos equips aniran a buscar el gol. Amb 51 gols (Catllar) i 50 (UE Valls), es preveu un partit que es vegin gols. De fet, els dos equips tenen una mitja de 2'5 gols per partit, i la diferència està en els gols encaixats. Els vallencs només 11 (3 d'ells els van rebre davant del Catllar en el partit d'anada), per 25 del Catllar. El partit de la primera volta se'l va emportar la UE Valls per 4-3, en un final d'infart.