El pitjor aliat, la classificació?

El pitjor aliat, la classificació?
El pitjor aliat, la classificació? | F.F.G

Quan un equip té un avantatge important en la classificació i es troba líder en solitari poden passar dues coses: o bé que cap dels rivals tingui la capacitat d’atrapar-lo perquè el líder tampoc punxa i sap oblidar-se de la classificació i anar setmana a setmana, o que es cometi l’error de relaxar-se i encadenar un seguit de resultats irregulars fruit d’aquesta mateixa relaxació que et permet la classificació.


Les jornades passen i la distància que té la UE Valls segueix superant la barrera dels 10 punts, però cada cop costarà més guanyar perquè bàsicament molts equips necessitaran punts per lluitar pels seus objectius, tant per dalt com per baix.


Resten 11 partits, 33 punts i encara no està feta la feina, encara que sí que pinta bé. Les paraules del capità després del partit al Vendrell deixen clar que l’equip no vol relaxar-se ni complicar-se la situació de privilegi: “Queden onze jornades, l’avantatge és bo però si anem pensant així poden passar coses que no ens agradarien.”


Cinc partits i sis com a visitants és el que els queda als de Joan Pallarès, que a més se’ls presenta un calendari amb una doble lectura: assequible perquè s’ha d’enfrontar als quatre equips que ocupen zona de descens a Tercera Catalana, o perillós perquè s’enfrontarà a equips que han de lluitar per evitar aquest mateix descens. Queden 11 finals. Però aquesta setmana tocarà descansar per Carnaval.