Parés i Bartolo, il·lusions renovades

Parés i Bartolo, il·lusions renovades
Parés i Bartolo, il·lusions renovades

Fa temps a Can Nàstic que no hi havia un projecte sòlid, unes bases on  sobre les quals es pogués buscar un objectiu sobre l´horitzó. Aquesta pèssima gestió esportiva ens ha retornat al maleït pou de la Segona B.

Amb la temporada finalitzada i les coses al seu lloc, ara és el moment de retornar la il.lusió a una afició grana què ha patit moltíssim aquestes últimes tres campanyes. Finalment, el seu equip ja va caure en situació reversible i el metge va diagnosticar que només calia esperar l´hora...

Per a capgirar aquesta delicada situació el club ha apostat per la dupla què va donar moltes alegries al Reus Deportiu en la seva etapa al futbol professional. El tàndem Sergi Parés als despatxos amb Xavi Bartolo a la banqueta crec que és l´ideal per a tornar-hi a creure.

Dos persones amb les idees clares i amb ADN Nàstic, que pot ser un factor fonamental com a recolzament a la delicada situació esportiva del conjunt tarragoní. Sergi Parés va transmetre moltíssimes coses positives en la seva posada a escena. Va enviar missatges entenedors i molt clars a l´afició, cosa que Arnal Llibert no ho va saber fer en tota la seva estada a Tarragona.

Bartolo coneix la casa i això és molt important. Molts estareu pensant...també la coneixia Gordillo, oi? Si però les circumstàncies no són les mateixes ja que l´andalús es va trobar amb un equip sense cap tipus de planificació decent o pròpia d´un club professional.

Dit tot això, només em queda desitjar-vos un bon estiu a tothom i des d´aquí us animo a renovar el vostre abonament a partir de dilluns vinent.