El CF Reus Deportiu i la història del mai acabar

El CF Reus Deportiu i la història del mai acabar
El CF Reus Deportiu i la història del mai acabar

Què acabarà passant amb el CF Reus Deportiu? És, pel que sembla dins del futbol català la pregunta del milió d'euros. A hores d'ara ningú es pot atrevir a saber què passarà i menys quan s'està arribant al tram final d'una història incerta.

El cert és que sembla que, pels reusencs, la situació a millorat un xic. S'estan buscant els 2'2 milions d'euros per a fer efectiu el desbloqueig que té amb la RFEF pel deute a la primera i segona plantilla respecte la passada temporada. I fins que això no es desbloquegi la situació juga en contra d'un Reus Deportiu que sap que el temps se li acaba. La lliga a Tercera Divisió comença aquest cap de setmana i sinó ho resol aviat, a la segona jornada de lliga podria ser expulsat. Però té altres fronts oberts com el de trobar camp de futbol en 24 hores, un camp adaptable a les necessitats i exigències de la Tercera Divisió. Fronts que a hores d'ara no se sap si són viables.

El que està clar és que s'ha convertit en el serial de l'estiu. A menys d'una setmana d'arrencar la #3div5 per exemple, el Viladecans no sap quin serà el seu futur, però hi ha un total de quatre equips perjudicats en aquest tema i que només fan que esperar i esperar. I al final, i si acaba passant el que pot passar, hauran de renunciar per falta d'efectius i temps a una categoria superior, les categories quedaran descompensades i tothom, en resum, enfadat. I és que la situació atípica d'aquest estiu, amb tants i tants moviments, no deix feliç a ningú. Però la situació és recargolada, i en perdó de l'expressió, de collons.

Ara sembla que podria haver-hi una escletxa en forma de finançament per un Reus Deportiu que lluita a tord i dret per competir la pròxima temporada amb Calderé al capdavant, però amb un equip, si ho acaba fent, que veurem les garanties que acaba oferint a Tercera Divisió. I què en sabem de l'equip que hauria de jugar a #1cat1? Doncs ben poca cosa quan falta menys de dues jornades per començar la competició. Primer, però, l'1 i després el 2. Queden alguns capítols encara d'aquesta llarga novel·la de ciència-ficció que veurem com s'acaba. El que està clar és que cada cop queden menys capítols per saber-ne el final.