Una Tercera Catalana sempre molt competida

Una Tercera  Catalana sempre molt competida
Una Tercera Catalana sempre molt competida

Comença l’espectacle. La Tercera Catalana ja està preparada per arrencar motors. Dissabte a les 4 de la tarda els partits Reddis-Falset i Mont-roig-Montbrió seran els partits que obriran el teló d’aquesta nova temporada 2019-2020. Equips que repetiran, equips que són nous, amb objectius diferents per a cadascun. I un plegat de jugadors que repeteixen o que s’estrenen a la categoria.
Després de més d’un mes de preparació per  bona part de les plantilles, aquest dissabte i diumenge arrenca la competició. I ja n’hi ha ganes, amb els tres primers punts en joc.


Es preveu una Tercera Catalana d’allò més competitiva. La manca d’equips a Primera Catalana i Segona Catalana del Camp de Tarragona —a Primera Catalana només 2, i a Segona Catalana només 8— fan que molts jugadors d’aquestes, i que no hagin optat per marxar a equips ebrencs, hagin aterrat a Tercera Catalana. Energies renovades i reptes nous per a molts equips.


Grup 2
Reddis, Unió Astorga, Pastoreta, Icomar i Vila-seca són les cares noves d’enguany al grup 2, un grup 2 que a priori, es preveu molt i molt interessant. Un gruix d’equips que buscaran militar a la zona més alta de la classificació, mentre que uns altres buscaran ocupar la zona còmode i d’altres, evitar la salvació.


A priori, els descendits, Reddis i Vila-seca poden ser els dos ‘cocos’ de la categoria, i tocarà veure quins altres equips acaben lluitant per presentar resistència: la Floresta sempre acaba estant entre els primers llocs. Caldrà veure com respon enguany el Vallmoll, que ha fet incorporacions interessants per donar un plus de qualitat i fer un salt en la classificació i, a més, amb un míster experimentat com José Mora.


Grup 3
Torreforta, Vendrell, RCF Bonavista i Camp Clar són els nouvinguts al grup 3 de Tercera Catalana. Amb l’absència de Roda de Berà i Montblanc, ascendits a segona Catalana, es busquen nous substituts per liderar la classificació.

El Vendrell, com a descendit, mantenint el bloc i fitxant un entrenador de garanties (Manel Lora), i l’Atlètic de Valls, que fa dues temporades seguides que queda tercer, podrien ser els dos candidats més ferms. Però és un grup on molts voldran dir-hi la seva.

El Torreforta s’ha reforçat amb peces interessants, mentre que l’Arboç, que sempre és allà, no ha canviat massa —Jordi Bernal finalment s'ha quedat com a entrenador- amb el reforç d’algun jugador. Caldrà tenir en compte també l’Altafulla, que ha sabut aprofitar l’estiu quant a incorporacions i volen fer un passet més.

Torredembarra també apunta com un equip que pot anar a més, així com el Morell. Això sí, al final, molts aspirants a estar dalt, però pocs que acabaran dient obertament que el seu objectiu és l’ascens.
Aquest dissabte començarà a rodar la pilota i els primers 3 punts estaran en joc.