#3cat3 / 'Els equips que han fet pocs canvis tindran avantatge'

Serà una lliga molt bonica la del grup 3 de Tercera Catalana. En aquestes primeres jornades, i havent vist com s'ha acabat desenvolupant la primera, on cal remarcar el poc joc vistós, surten amb avantatge els equips que han fet pocs canvis respecte el curs passat. I aquí es pot diferenciar en dos parts aquesta categoria: els que han mantingut el bloc del passat curs, i que tenen un sistema de joc assimilat -encara que hagin canviat d'entrenador- i la resta. Al final, aquests equips aniran un pèl per davant en les primeres jornades de lliga.

Els equips que he pogut veure aquest primer cap de setmana i que estan en construcció se'ls veu amb molts nervis per a sumar els primers punts que els doni els ímputs de temps per a continuar treballar i construir la seva idea de joc.

Serà una categoria competida, la qual tothom podrà guanyar a tothom i espero que hi hagi més equips dels que imaginem a la part alta. A part dels que podem esperar, jo situo a l'Altafulla, Torredembarra, Llorenç i també la UE Segur. Aquesta primera jornada ni hi ha hagut -sota el meu parer- moltes sorpreses encara que sí alguna pel que jo penso, com la derrota del Torredembarra, perquè crec que han fet un bon equip però alhora s'enfrontava a un altre bon conjunt com el Llorenç. També m'ha sorprès una mica la derrota de l'Arboç.

Per acabar, es pot veure com hi haurà propostes de joc molt diferents, alguns buscara tenir la possessió de la pilota mentre que altres propostes poden ser una sorpresa, com la del Constantí, amb un lliure.