Innovació de sistemes a #3cat3

Innovació de sistemes a #3cat3
Innovació de sistemes a #3cat3

S'han disputat dues jornades del grup 3 de Tercera Catalana i el que m'ha sorprès més, és que els entrenadors vulguin innovar amb sistemes diferents que s'allunyen de la normalitat. Si vam parlar la setmana passada del sistema del Constantí, amb un lliure, aquesta setmana hem pogut veure el sistema 3-2-3-2 del Segur de Calafell, un sistema atípic però que em va agradar molt com els jugadors ho tenien d'assimilat.  Això demostra, i juntament amb algun altre equip que es mostra atrevit en el seu joc cm l'Alcover, per exemple, l'atreviment que tenen els entrenadors i de buscar sortir de la rutina.

Parlant de la segona jornada de lliga d'aquesta #3cat3, es pot veure com els primers resultats, a excepte potser d'algun puntual, demostra la màxima igualtat i et demostra com està la categoria i de moment m'està sorprenentment la categoria. Es veu com, quan s'enfronten dos equips potents de la categoria són partits de tu a tu que s'acaben decantant per detalls, com l'Altafulla-Atlètic de Valls -tot i el resultat final-. Destacar la potencia ofensiva del Torreforta amb un Uri Labella que en dos partits ja suma 7 gols. Si cada cop que el Torreforta rep 2 gols marca 6 gols no tindrà problemes per anar guanyant els partits.

Crec que el nivell de la categoria ha pujat i això és molt bo per a la categoria. Es pot veure que quatre equips, en les dues primeres jornades no han rebut gols, entre ells el Morell però s'ha patit per a guanyar. Em va agradar el Camp Clar, amb gent jove i buscant un estil propi alhora de tocar la pilota. Es veu com equips com el Llorenç, que han guanyat els dos partits ho han fet per la mínima (1-0 i 0-1).

Per a mi, l'Atlètic de Valls segueix sent el màxim aspirant i per potencial ofensiu cal tenir en compte el Torreforta. Tot i així hi ha equips que m'agraden com el Llorenç o UE Segur, pel que he anat veient, però el que sí que tinc clar és que enguany no hi veig un equip molt fluixet a la categoria.