#3cat3. Uri Labella. Pot superar el rècord de gols de Valcàrcel de l'any passat

#3cat3. Uri Labella. Pot superar el rècord de gols de Valcàrcel de l'any passat
#3cat3. Uri Labella. Pot superar el rècord de gols de Valcàrcel de l'any passat

El CDC Torreforta té amb Uri Labella una garantia de gol absoluta. El davanter del club tarragoní suma 3'25 gols per partit en aquest inici de temporada. Té cos i el sap aprofitar molt bé, té xut i els seus gols no són flor d'un dia, ja ho ha demostrat en anteriors temporades. Si fos entrenador d'equips de categories superiors no m'ho pensaria. És un jugador que ja està fet. Fa molts gols i tot apunta que acabarà molts gols. De fet amb aquest ritme de gols acabarà per desbancar les estadístiques de Cristina Valcàrcel de la passada temporada. De fet, ell sol ha fet més gols (10) que qualsevol equip de la categoria, excepte l'Atlètic de Valls que en porta 10.

El Torreforta és un equip que sap patir darrera i després, un cop que arriben dalt té un jugador com Labella que l'exufa, i des de qualsevol indret: de falta directe, o des de 25 metres, com aquesta última setmana de lliga. Sens dubte, un jugador que marca diferencies a la categoria.

Parlant de la categoria, vaig veure un San Salvador que em va agradar molt i posa molta empenta, treballa molt i van ser superiors a l'Alcover. També em va agradar el Vendrell, que tot i la setmana que han tingut amb la marxa de l'entrenador, va ser superior al Constantí i crec que podrien haver guanyat per un resultat més ampli. No em va sorprendre la victòria del Camp Clar aquesta jornada, un equip jove amb algun veterà i que va saber patir davant del Torredembarra. El que em sorprèn és els gols que està rebent la Riera en aquest inici de lliga. Hi ha tres equips que porten 12, 12 i 14 gols en contra respectivament: Sant Jaume, Consatntí i la Riera, i crec que aquests últims no tenen equip per encaixar tants gols.

El que sí que tinc clar és que hi ha ara mateix dos líders a la categoria: un Torreforta que ho és pel seu gran davanter, Uri Labella i l'Atlètic de Valls que crec que enguany se l'ha de tenir molt en compte, perquè els partits que ha tingut no han estat fàcils. A més tenen un jugador, Ike Romera que ha començat estelar i que et desequilibra els partits.  Però hi ha un grup d'equips com Altafulla, UE Segur, Altafulla, Arboç, Llorenç, Vendrell i Morell que poden donar guerra a la zona alta, i quedar entre els 5-6 primers no serà gens fàcil.