#3cat3. Un Ike Romera estel·lar?

#3cat3. Un Ike Romera estel·lar?
#3cat3. Un Ike Romera estel·lar?

La jornada començava amb la sorpresa de la derrota del Torreforta, una sorpresa relativa. Més pel marcador final que pel resultat, però si l'analitzem bé, els darrers gols arriben en 5 minuts perquè s'arribava al tram final amb 2-1 al marcador. Crec que tot i aquesta derrota el Torreforta no deixarà de ser menys rival per aspirar a l'ascens. Potser és una derrota que els fa baixar del cel que s'havien instal·lat en aquest inici de temporada. Per contra, l'Altafulla ha demostrat tenir potencial, amb jugadors com els germans Cañas o Pol Inglès. És un equip consolidat i que te capacitat per a quedar dels cinc primers.

La sensació que em deixa aquest inici de competició és que hi ha dos figueres: Ike Romera i Oriol Labella. Són dos jugadors que tiren molt dels seus equips i per això Atlètic de Valls i Torreforta són favorits. Però no cal oblidar el Vendrell que a mi m'agrada molt com juga i ara ve d'incorporar un bon entrenador com José Cordero. El Vendrell ha solventat el mal començament d'estructura o de planificació i porta molts gols en els dos darrers partits. Crec que té credencials per l'ascens. Venen de Segona Catalana i no volen deixar passar un any més. La temporada acaba de començar i això ho deixa tot més obert.

Ike Romera (Atlètic de Valls) està en un gran moment. Veu gol, es posa l'equip a l'esquena i són gols importants que serveixen per a desencallar els partits. Guanyaven el derbi, que tot i que l'Alcover tenia només 3 punts guanyar un derbi no és fàcil.

Per altra banda, la UE Segur empatava contra un bon equip com el Llorenç i es van repartir els punts, dos equips que també es troben dalt i que són candidats.  Constantí i La Riera es van repartir punts entre els dos cuers. A hores d'ara, els 14 gols que sumen cadascú en contra, diu perquè ara mateix estan abaix.