#3cat3. Gairebé tots punxen

#3cat3. Gairebé tots punxen
#3cat3. Gairebé tots punxen

El que ha deixat aquesta jornada de lliga a #3cat3 és que molts dels equips de dalt han punxat i la zona alta queda molt ajustada. Això em fa pensar, com ja vaig dir a l'inici que enguany hi ha 6 o 7 equips molt potents, encara que segueixo pensant que hi ha dos equips, Atlètic de Valls i Torreforta -tot i les dues ensopegades que ha tingut- que al tenir una cosa diferent com són dos jugadors de gran qualitat (Ike Romera i Uri Labella), són els favorits per estar dalt de tot.

Aquesta setmana el Morell vam saber aturar molt bé Uri Labella i suposo que a Ike Romera li va passar el mateix davant de la Joventut Bisbalenca. Molts equips optaran a intentar anul·lar a aquests jugadors sacrificant-ne un altre en marcatge individual.

si parlem que hi ha sis o set equips de gran nivell, en una segona línia i haurà un bon gruix d'equips que voldran optar a llocs que poden anar del vuitè al desè i donaran molta brega.

De partits d'aquesta setmana em van agradar molt el Calafell i també el San Salvador, que tot i anar justos d'efectius demostren que venen molt cara la derrota, davant d'un Llorenç que va patir molt per a sumar els 3 punts.

Una altra cosa que ens deixa aquesta jornada és que només queden tres imbatuts i cada setmana va caient algun i serà una lliga molt competida. El Sant Jaume per fi va guanyar el primer partit mentre que el Constantí, que no havia guanyat cap partit va aconseguir treure un punt. I fer-ho a Segur de Calafell no és fàcil.