Amateur EVF: un descens (gens) traumàtic

Tard o d'hora havia d'acabar passant. Ja són varies les temporades que l'Escola Valls ha anat jugant amb foc. Fins que et cremes. I al final ha arribat aquesta temporada. L'Escola Valls, ha perdut la categoria, i ara tot són dubtes per la pròxima temporada 2016-2017, per si l'Escola optarà per fer un equip a Quarta Catalana o, com ja diuen alguns, l'amateur desapareixerà, i l'Escola acabarà en categoria juvenil.

La temporada estava cridada a ser un fracàs. La culpa no és d'una persona en concreta, o d'una decisió, sinó que ho és de totes les parts: junta directiva, cos tècnic i jugadors. Tothom hi té la seva part de culpa. Fa mesos que l'equip no entrena en condicions. Entrenaments amb 3-4 jugadors del primer equip. L'equip s'ha trobat sol, els jugadors al final han anat marxant per una dinàmica i un ambient enrarit. Manca de compromís per segons quins jugadors, i entrega màxima per part d'altres. Jugadors com Samu, Benji, De la Torre, Domenec o Pérez (i algun més que segurament em deixo) han estat d'inici a final.

Divendres, en el darrer entrenament abans del partit contra el Llorenç només hi havia 2-3 jugadors de l'amateur, i sort de l'"ajuda dels del juvenil A", que van anar per donar un cop de mà. De fet, sense la presència durant la temporada de jugadors del juvenil A, B i C, en molts partits no haurien estat 11 jugadors, o no haguessin tingut cap canvi. En resum, una temporada tirada per la borda i que més d'un tenia ganes que s'acabés. És una pena el descens de l'Escola Valls, que obre un futur incert, però quan no hi ha un projecte darrere, idees clares i una aposta per un equip, sol passar això.