Un Nàstic de matrícula d´honor

El Nàstic de Vicente Moreno està realizatzant un final de Lliga espectacular i això que el calendari de l´equip grana és del tot exigent. Els jugadors tarragonins estan demostrant que l´excel.lent temporada que estan realitzant no és fruit de la casualitat.

 

El Nàstic ha sumat deu dels últims dotze punts possibles en aquestes darreres quatre jornades de Lliga. Tenint en compte que es media a equips que s´estan jugant alguna cosa amb aquestes alçades de campionat, encara tenen més valor aquests tres punts.

 

L´Almeria ( lluita per eludir el descens ) i Leganés, Zaragoza i Osasuna estan intentant sellar alguna via per pujar a Primera Divisió. Només l´actual líder, el Leganés li ha pogut arrancar un empat al Nàstic.

 

Tot i que els resultats d´ahir no ens van acompanyar, jo continuo tenint esperances de què l´ascens directe no encara està perdut. Que serà complicat, és una realitat però ningú va dir que pujar a Primera fos un camí fàcil.

 

Més important és que la 3ª plaça ja la té gairebé assegurada, per lo tant, a males el nostre Nàstic jugaria gairebé amb tota seguretat el playoff d´ascens amb el partit de tornada al Nou Estadi. Ara bé, de moment encara queden 6 punts en joc i l´ascens directe està a tir de pedra.

 

Jo només vull aprofitar aquest article per recordar a tota la gent del Nàstic que per mi l´equip de Vicente Moreno ha sellat una temporada de matrícula d´honor, independentment d´assolir l´ascens o no. Ens hem d´enrecordar de contra qui jugàvem l´any passat i tots els camps què hem visitat enguany. VISCA EL NASTIC I VISCA TARRAGONA

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.laliga.es