Macedònia internacional a Can Nàstic

Aquest mateix cap de setmana arranca una nova temporada de la Segona Divisió A, ara coneguda com Lliga1,2,3. Un Nàstic amb 11 novetats intentarà donar continuïtat a una temporada gloriosa què el va deixar a les portes de l´ascens.

 

Amb les baixes notables de José Naranjo i Achille Emaná, dos de les peces claus la temporada passada en l´aspecte ofensiu, Emilio Viqueira ha tingut que reinventar-se l´atac del Nàstic fitxant com a màxim exponent a Ikechukwu Uche.

 

Aquesta temporada serà recordada com la del Nàstic de les internacionalitats i és que hi haurà molt futbolista estranger a la zona de l´Arrabassada enguany. Professionals de diferents paísos com els europeus Maloku, Dimitrievski, Zahíbo o Kakabadze i els africans Djetei, Madinda, Uche, Stephane Emaná. A més de l´hispano-marroquí Rharsalla, el japonès Suzuki i l´argentí Saja.

 

El Nàstic no ha realitzat gaire pre-temporada enguany, aquesta és la veritat. Ara bé, aquest període estival també és per anar fent proves, per conèixer els nouvinguts i per acoplar poc a poc un equip al què se li exigirà molt en aquesta temporada que està a punt de donar el tret de sortida.

 

Sota el meu humil criteri, sempre què hi han tants canvis en qualsevol equip, tindrà molt a dir el temps d´acoplació que requereixi la nova plantilla. Enguany exceptuant Uche, Lopo i Saja, Viqueira ha apostat per jugadors molt joves amb projecció de futur.

 

Però el gallec compta amb tota la confiança del gruix de la massa social del Nàstic i està demostrant que té bones virtuts alhora de signar jugadors sense massa nom. Només cal recordar els casos de Naranjo o Aburjania, per exemple. Bueno, ara això ja és a l´olla i comença a bullir...

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.diarimes.com