Els cruels xiulets cap en Jordi Calavera

Jordi Calavera va ser el blanc perfecte per un sector de l´afició del Nàstic que no va entendre que el canterà grana fitxés per l´Eibar l´estiu passat quan buscava simplement una millora professional…

 

La meva opinió és que tot i que ell donés la seva paraula al club si la trucada de l´Eibar es va produïr després d´haver tingut aquesta conversa amb la directiva grana, tot i no ser pot ser la forma més ètica possible, per part meva té tota lògica que optés per buscar avançar dins la seva carrera professional.

 

No vull què em doneu la raó, simplement transmeto la meva opinió. Un futbolista no deixa de ser un treballador i tothom busca lo millor pel seu futur. Crec que s´hauríem de quedar amb com ha suat la samarreta del Nàstic mentre l´ha dut. Això és lo important del tema.

 

El públic té dret a opinar que per això paga la seva localitat i no vaig recriminar a ningú dels què el xiulava, ara bé també s´ha de respectar opinions com la meva que li desitgen tota la sort del món al Jordi, per què mentre ha estat aquí ha sigut un dels nostres gladiadors.

 

Els jugadors, i els entrenadors, són peces del puzzle què passen, lo què queda és el club i sincerament, penso que actituds com les de les xiulades de l´altre dia taquen una mica una afició que es mereix molt més del que té.

 

No pot ser que a cada dos per tres hi hagin casos com el de David Querol o Jordi Calavera, quan a Querol se l´estimava molt mentre va marcar gols amb el Nàstic i després semblava el més odiat del món quan va decidir marxar a la U.E. Llagostera.

 

En fi, crec què era un tema que no es podia deixar passar i per això ho he volgut comentar aquí. Visca el Nàstic i Visca Tarragona!!!

 

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.elvallenc.cat