Aquest Nàstic necessita temps

Com esmento al titular, enguany cal prendre paciència amb el Nàstic ja que hi han hagut molts cambis i alhora algunes baixes fonamentals com la d´Achille Emaná o el golejador José Naranjo…

 

El Nàstic ha fet un total d´11 incorporacions a la seva plantilla apostant per la joventut i pel mercat estranger, així que el període d´adaptació d´aquests jugadors amb projecció marcarà l´objectiu real dels de Vicente Moreno.

 

Els internacionals Djetei, Dimitrievski, Kakabadze i homes amb un important currículum al seu país com Maloku són els que determinaran per quins reptes deurà lluitar l´equip grana.

 

Si aconsegueixen acoplar-se aviat segurament seran reptes més atrevits, de lo contrari, potser estarem parlant d´una altra novel.la… Això és així aquí a Tarragona i allà on sigui. Ara bé, total confiança amb l´equip de Vicente Moreno i la gestió d´Emilio Viqueira al capdavant de la direcció esportiva.

 

De totes formes, les hòsties són molt més doloroses quan voles més amunt que si anem passet a passet i a veure com ens trobem al mes i mig d´una cursa que tots sabem qué té un llarg recorregut cap a la meta final.

 

Lo positiu, que els tres primers partits de la Lliga123 el nostre Nàstic no ha sigut derrotat ( val que tampoc ha guanyat ) però amb un equip què ha acusat de forma agosarada la falta d´idees a la zona de creació ha pogut puntuar als tres partits i amb un rival d´entitat com per exemple el Llevant de López Muñiz.

 

En fi, paciència i confiança total amb el Nàstic que a poc a poc i amb bona lletra totes les cal.ligrafies s´entenen millor companys. Salut i Força Nàstic!!! Visca el Nàstic i Visca Tarragona!!!

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.laliga.es