Ha arribat l'hora d'Uche

Un dels pesos més voluminosos amb els s´està trobant el Nàstic de Vicente Moreno és la falta de presència ofensiva. Sense Achille Emaná i José Naranjo, ha arribat l´hora de què altres benvinguts agafin la seva responsabilitat.

 

Sense passar per alt l´enorme tasca realitzada per Álex López, el Nàstic necessita més que mai l´home què va fitxar Viqueira amb aquest propòsit… Ikechuwku Uche. El davanter nigerià s´ha afartat a fer gols en la seva trajectòria professional i estic convençut que Tarragona no serà cap excepció.

 

L´africà ha estat lesionat i s´ha perdut alguna jornada al començament de la Lliga123 però no tinc cap mena de dubte què acabarà sent l´home decisiu a l´engranatge ofensiu del Nàstic de Vicente Moreno.

 

Amb una sala de màquines com la que té el Nàstic, amb homes creatius com Sergio Tejera o el nouvingut Miguel Ángel Cordero i l´equilibri que proporciona a la zona ampla Levy Madinda, lo més normal és que els gols d´Uche acabin arribant ben aviat.

 

Cal tindre en compte que és un jugador experimentat i coneixedor de la categoria, així que el període d´adaptació es redueix considerablement respecte altres perfils de futbolistes. I sincerament, crec que Uche és compatible amb Álex López a la punta de llança de l´equip tarragoní.

 

Aquest dissabte toca Soria, i cap allà viatjarà l´equip amb tota la il.lusió del món desitjant aconseguir el primer triomf de la temporada al mític estadi de “ Los Pajaritos “, què va viure en directe la primera derrota de la era Guardiola al F.C. Barcelona… Com diuen en castellà… “ torres más altas han caído… “

 

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.solodeportemx.com