Ha de moure fitxa el Nàstic davant d'aquesta crisi?

L´inici del Nàstic no està sent per generar confiança en l´entorn de l´equip grana, això està més que clar. Ara bé, també es molt aviat com per precipitar-se en segons quines decisions, això també és veritat.

 

L´equip de Vicente Moreno ha començat la temporada amb moltes deficiències sobre tot en la zona ofensiva de l´equip. No es generen tantes ocasions de gol com abans i quan es creen no s´està encertat en la definició d´aquestes jugades.

 

Un sector minoritari de l´afició del Nàstic ja posa en entredit la tasca de Vicente Moreno al capdavant de l´equip grana. Aquests ja no s´enrecorden que aquest senyor ha sigut fonamental en el retorn a la categoria de plata del futbol espanyol.

 

Amb això no vull dir tampoc que hagi de tindre el puesto assegurat pel seu recent passat ja que el futbol és present i també futur. Només reflexo la idea de què encara és aviat per tallar l´arbre d´arrel. Sempre estas a temps de fer-ho més endavant si l´equip continua sense aixecar cap.

 

El principal problema que té actualment el Nàstic és que li costa moltíssim generar joc i a la vegada, transformar les ocasions quan les té. L´ombra d´Achille i Naranjo són molt allargades i homes com Uche o Juan Delgado que estan cridats a ser importants en l´equip encara no han trobat el seu punt òptim de rendiment.

 

El dissabte vinent el Nàstic té un partit decisiu per calmar les aigües rebent al Sevilla Atlètic al Nou Estadi a partir de les 18 hores. Des d´aquí faig una crida que vagi com vagi el partit, recolzem a l´equip d´inici a final, els jugadors ens necessiten més que mai. VISCA EL NASTIC I VISCA TARRAGONA!!!

 

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.laliga.es