Trobes encertats els fitxatges foranis del Nàstic?

El Nàstic de Tarragona tot i ser un equip humil dins la categoria, és un dels equips què li toca patir el virus FIFA en la seva pròpia pell. Al Martínez Valero no podrà comptar amb els seus internacionals.

Vicente Moreno perdrà en el dia de demà a Kakabadze, Dimitrevski i Levy Madinda. És veritat que només el gabonès és peça clau en l´engranatge de l´equip grana però segurament serà una baixa de pes.

Segur què amb la falta de resultats què hi ha ara lo més fàcil és dir que potser no s´haurien d´haver incorporat tants jugadors internacionals per evitar aquestes migracions però la veritat és que alguna cosa s´ha de criticar quan van baldades.

El meu parer és que els fitxatges els has de valorar segons diversos factors i Madinda crec que de forma sobrada decanta la balança favorablement sobre la seva incorporació. L´any passat l´equip de Vicente Moreno va estar a un pas de la glòria i Madinda també anava amb la seva selecció.

Penso que en aquest país és més econòmic i senzill fitxar gent de fora amb certa qualitat que anar a buscar jugadors del mercat nacional. És així de clar, aquí et tocarà pagar-los molt més cars i potser no seran millors que els que puguis fitxar fora.

El moment pel què atravessa el Nàstic res té a veure amb aquesta massiva arribada de jugadors foranis sino que de moment es nota massa el buit deixat per Achille Emaná i José Naranjo, la dupla que l´any passat portava el joc ofensiu del Nàstic.

Em despedeixo tot encoratjant a l´afició que per molt complicat què sembli anem il.lusionats al Martínez Valero a veure si trenquem les estadístiques i sumem la nostra primera victòria de la temporada i de l´història en terres il.licitanes.

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

Foto: www.laliga.es