Té crèdit il·limitat Vicente Moreno al Nàstic?

El nostre Nàstic viu actualment una situació que ni el més pessimista de tots es podia imaginar quan només fa uns mesos va lluitar per l´ascens a Primera Divisió jugant el playoff. Ara les circumstàncies han cambiat i la posició de l´equip grana comença a preocupar l´entorn.

Aquesta mateixa tarda el president Josep M.ª Andreu ratificava el tècnic del Nàstic Vicente Moreno dient que tant ell com la resta de la junta directiva tenen la màxima confiança en el valencià i el seu cos tècnic. Són paraules molt boniques però tothom que sap com funciona el futbol sap què manen els resultats.

Penso que quan hi ha una ratificació d´un entrenador no és altra cosa que justament lo contrari del què s´ha transmès en aquest missatge… és a dir, que a partir d´aquest moment el crèdit que tens es pot acabar esgotant si no arriben les victòries. Sincerament, és una cosa molt coherent dins el món del futbol i és més fàcil acomiadar un treballador del club que 10 o 12…

Ningú diu que Vicente Moreno sigui l´únic culpable d´aquest mal inici a la Lliga però està clar que com a màxim responsable tècnic del Nàstic és el primer a qui se li demanaran explicacions en èpoques dolentes i això és el que està passant.

Tot i ser un entrenador al qual tota l´afició del Nàstic li ha d´estar eternament agraïda per lo molt què li ha donat al club grana, el futbol viu del present i deixa de banda tot el què hagis pogut fer de bo en el passat. És així aquí a Tarragona, com a Oviedo o Singapur…

Crec que tots els crèdits tenen el seu tope màxim i encara no ha nascut ningú que tingui el seu puesto de feina assegurat al món del futbol per molt què hagis donat aquest esport o a un club en concret. VISCA EL NASTIC I VISCA TARRAGONA!!!


JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

Foto: www.diaridetarragona.com