El Nástic necessita un cop de timó

Estem a punt d´arribar a l´obertura del mercat d´hivern i aquest any a Can Nàstic s´espera amb molta expectació degut a la mala situació esportiva que atravessa l´equip grana, tot i la millora mostrada a les darreres jornades.

 

Sota el meu humil criteri el Nàstic haurà de signar entre 5-6 jugadors després evidentment de donar el mateix número de baixes. I és que així com altres temporades hem pogut dir que s´havia encertat amb les incorporacions, aquest any no podem dir el mateix.

 

Fitxatges com el de Juan Delgado què han suposat una important despesa econòmica pel conjunt grana no han demostrat res de res fins el moment. Si això afegim les tres baixes fonamentals què ha tingut l´equip amb la venda d´Emaná, Naranjo i Aburjania ha deixat un equip on no desequilibra ningú i lo més preocupant, no es generen prous ocasions de gol per aixecar els partits.

 

Penso que cal un central ja que l´arribada de Lopo no ha sigut tot lo productiva què s´esperava a banda que ha demostrat una inmaduresa impròpia d´un jugador de la seva experiència. Es necessita un mig centre creatiu com l´aigua de maig i és que no es pot dependre només de la inspiració de Tejera per generar joc ofensiu.

 

Es deuria signar també algun jugador de banda perquè precisament José Carlos està sent un dels més discutits, mostra una preocupant falta d´actitud a banda de què no fa la seva principal feina...desbordar què és pel què se´l va fitxar. No estaria malament que signessin un mitja punta per dossificar una mica l´important paper de Juan Muñiz en una temporada què és molt i molt llarga amb moltes estacions encara per passar.

 

I si senyors, també estaria bé que la direcció esportiva del Nàstic rastrejessin el mercat en busca d´un golejador, un home que tingui el xut a porta entre cella i cella, ja que no podem dependre només de l´enorme treball d´Àlex López que es buida cada partit i de la inspiració d´un Uche desconegut tot i ser màxim golejador de l´equip empatat amb l´asturià Muñiz.

 

JOSE JIMENEZ @BERRYKOSE78

 

Foto: www.gimnasticdetarragona.cat