Una UE Valls en ple creixement

Llàstima que en pocs dies s'aturi la lliga tres setmanes. La UE Valls es troba en el millor moment del primer tram de la temporada. Ja hem dit que des que l'equip va superar al Gandesa va fer un creixement, tant de joc com de confiança i l'equip sap madurar els partits, encara que es compliqui durant ell, com es va demostrar diumenge davant del Reddis.

L'inici de la temporada no ha estat per somiar, sobretot a casa, on s'han escapat sobre el 40% dels punts, però lluny del Vilar l'equip ha mostrat garanties. De fet, ha estat l'únic capaç de puntuar a Amposta, i cal recordar-ho en la setmana que el Tortosa punxava precisament a Amposta (3-1). L'equip encara no ha fet res. Quatre punts respecte del segon i sis del Tortosa, però sí que l'equip juga millor que fa unes jornades i torna a mostrar les seves característiques naturals de l'era López: forts en defensa i contraatac ràpid i letal.

Catorze jornades de lliga i 33 punts sumats. Dada per l'optimisme: la passada temporada, on l'equip es va quedar a un sol punt del play-off, tenia 25 punts menys que en l'actualitat, tenint-ne vuit més i es trobava a 8 punts del liderat -ocupat pel Tortosa-. La nota negativa d'aquestes dades era que l'equip estava a tres punts del segon lloc, un menys que ara.

En definitiva, si l'equip va poder aconseguir lluitar fins al final i per petits detalls quedar-se fora del play-off, enguany, on la lliga es preveu igual de condensada en la lluita per l'ascens, l'equip dóna bons símptomes en les últimes jornades, tot fa pensar que l'equip pot tornar a aspirar a tot. Almenys això és l'únic que els podem demanar. Després ja serà cosa de si la pilota acaba entrant o no.