Juan Merino Varia el guió del seu Nàstic

El canvi d´entrenador al Nàstic ha dotat d´un nou estil a l´equip grana, una de les coses què es busquen quan hi ha un relleu a qualsevol banqueta. S´ha passat de la proposta de futbol de Vicente Moreno al joc més directe de Juan Merino.

L´era Vicente Moreno ja és història a Can Nàstic. Un dels millors entrenadors de la història del club va decidir abandonar el seu càrrec a conseqüència dels mals resultats esportius de l´equip. En el seu lloc ha arribat Juan Merino, tècnic andalús que serà l´encarregat d´intentar salvar els tarragonins del descens a Segona Divisió B.

La proposta de practicar un bon futbol ha donat pas a un altre sistema de joc. Merino és un entrenador què creu més en el rigor tàctic i en el joc més directe per mirar de tenir més presència ofensiva. Li agrada treballar més l´estratègia i en definitiva, té unes altres idees per mirar de sumar els molts punts què necessita l´equip per mantindre la categoria.

Al món del futbol no hi han sistemes què es puguin catalogar com a millors ni pitjors sino que cadascú té una forma d´interpretar el camí a la victòria. En aquest sentit, Moreno i Merino tenen bastantes diferències.

Vicente Moreno ha pogut marxar amb el cap ben alt pel molt què li ha donat aquest club però al futbol com a la vida, també hi han cicles i potser el seu havia arribat a la seva fi ( i amb la seva renuncia ho demostra ). Ara només queda donar-li tot el suport del món al nouvingut què és el qui ha de conduir la nau fins a bon port.

Moltíssimes gràcies per tot Vicente i moltíssima sort Juan Merino en aquesta nova etapa. Ara no s´han de buscar culpables sino tot el contrari, s´han de cercar fòrmules perquè l´equip s´endolli i torni a surtir a totes sobre la gespa. Visca el Nàstic i Visca Tarragona!!!

@BERRYKOSE78