Quan tot es posa en qüestió

Els tres darrers anys va discórrer discutint sobre el sistema. Als puristes no els agradava que no intervingués el mig del camp i és clar el que provocava tots els mals del món era LuisEnrique que havia refusat fer-ho, que no tenia en compte als jugadors de la pedrera, que no feia jugar a Aleix Vidal, que havia fet fora a Deulofeu, que a les rodes de premsa era un malcarat, que no sabia tractar als futbolistes, que feia que l'equip no jugués a res.....

Es canvia d'entrenador i tot s'ha resolt: ara el sistema es canvia cada setmana, no es compta amb els jugadors de la pedrera, Aleix Vidal tampoc és titular, Deulofeu pràcticament no juga, però l'entrenador ja no és un malcarat, ara se li pot preguntar de tot i ell mai respon res que transcendeixi la monotonia de la resposta rutinària. No agrada el joc, però com que els resultats són bons se li ha de donar més temps. Sembla que hi ha qui té l'opinió que amb temps i els mateixos jugadors, això canviarà.

Encara vivim en l'època del tikitaka, trobant a faltar a Xavi. Es volia fitxar a Verrati com si fos el seu substitut natural, pot ser perquè se semblava en l'alçada, ja que pel que fa al futbol no se sembla en res.

Se n'ha anat Neymar i el món s'acaba. Havia estat tres anys al club i tretdel partit del Paris S.G. de l'any passat havia viscut confortable a l'ombra de Messi i Suárez. Era un Globetroter que mai havia decidit res, però ara l'enyorem.

Amb algú se li ha acudit que els jugadors no es clonen, que ja no hi ha Xavis, que Iniesta està finalitzant la seva carrera a l'elit del futbol, que el sistema està tan analitzat pels adversaris que ja saben com contrarestar-lo, que avui costa molt sorprendre amb el joc estàtic que practica el Barça, que al planter, ara mateix no hi ha jugadors que puguin pujar al primer equip. És que algú es pensa que quan arriba un entrenador si veu jugadors a la pedrera que li poden ser útils, no els agafa només que per molestar i perjudicar econòmicament al club?. És que algú es pensa que si Aleix Vidal i Deulofeu, etc..poguessin jugar més l'entrenador no els posaria? I ja és més d'un entrenador.
La directiva s'ha de fer fora perquè no ha sabut tractar el cas de Neymar, perquè no ha sabut fitxar, perquè no ha sabut vendre....
Llavors, que passa que per ser el millor club del món, per ser més que un club s'ha de qüestionar tot?

Crec que en la mesura, en la racionalitat està la solució.