Dues setmanes i això torna a començar

Hi ha ganes de futbol? És la pregunta que molts se solen fer a meitats de mes d'agost. Després de gairebé dos mesos sense futbol, els equips fa unes 2 o 3 setmanes van tornar progressivament a la feina. Fitxatges, baixes, renovacions, inici de nous projectes, i tornar a vestir de curt pels primers entrenaments. Cares noves i altres no tant, i sobretot il·lusió per signar un bon curs esportiu.

Aquest cap de setmana arrenca el futbol a moltes categories, les professionals, fins a Tercera Divisió. Barça, Madrid, Atlètico, Nàstic, Reus, ocuparan les primeres portades amb els primers resultats. El futbol amateur encara li queden dues setmanes, però el primer cap de setmana del mes de setembre, rodarà la pilota.

En clau local, la UE Valls torna a Segona Catalana després d'un any a Primera Catalana on les coses no van sortir bé. Aquest estiu s'ha fet un canvi de projecte, i Pallarès s'ha posat el mono de feina i ha fet una plantilla la més competitiva possible. Gent jove, molts de casa i de qualitat. Sense parlar d'opcions d'ascens, el projecte no parla d'un sol any sinó d'una continuïtat d'almenys 2-3 temporades. Pel que fa a l'Atlètic de Valls, s'ha reforçat (pels noms que es coneixen fins al moment) amb molt bon criteri, i es preveu una temporada apassionant, on la presència del tècnic Jaume Bonet, on buscarà un joc atractiu i vistós, i jugadors destacats com l'arribada de Ramon Giró, entre d'altres, fa pensar que al Vilar ens podrem divertir i molt.