Temporada il·lusionant

UE Valls
UE Valls | F.F.G

UE Valls i Atlètic de Valls tenen expectatives aquesta temporada. Ubicats a Segona i Tercera Catalana estan cridats a estar entre els equips capdavanters dels seus corresponents grups. Dos tècnics de casa -Pallarès a la UE Valls i Jaume Bonet a l'Atlètic de Valls- que coneixen prou bé de que va aquest esport.

La temporada 18/19 es presenta amb unes plantilles 100% competitives. Els dos equips s'han sabut reciclar. La UE Valls, on només han deixat sis jugadors de la passada temporada, ha sabut recuperar jugadors de casa -i de qualitat- i ha sabut fitxar el que no tenia a casa. La temporada promet i buscaran oblidar la desastrosa temporada passada a Primera Catalana i tornar a fer gaudir l'afició i, sobretot, guanyar partits. L'equip està fet per ser un dels principals conjunts de la categoria, i dins la plantilla hi ha jugadors contrastats.

L'Atlètic dos quarts del mateix. Il·lusió màxima i reptes per endavant. Una plantilla de casa i varies incorporacions de categoria superior per tornar a provar de lluitar per les primeres posicions. Mentre que el tècnic parla d'ascens, el club parla de zona alta, però el cert és que si la plantilla i cos tècnic congenien i troben la tecla necessària, poden fer una bona temporada.

Començar cada temporada amb bon peu és important per les aspiracions, la moral i la consolidació dels projectes però cal recordar que no és una cursa de 100 metres sinó una competició que dura 10 mesos. El primer pas serà arribar al tram final amb totes les aspiracions. Que comenci l'espectacle!

Atlètic de Valls