Primera jornada amb regust agredolç

L'Atlètic guanyava al Constantí. Foto: F.F.G
L'Atlètic guanyava al Constantí. Foto: F.F.G

UE Valls i Atlètic de Valls han començat de forma antagònica. Derrota i victòria per treure diferents lectures d'aquesta primera jornada de lliga.

La Unió Esportiva va marxar de Gandesa capcot, sabent que va fer mèrits per treure alguna cosa més que una derrota, però un error en el gol encaixat, i l'encert de Rojas -un dels millors porters de la categoria- i la mala fortuna, van fer que la primera jornada els blanc-i-vermells acabessin la jornada sense poder sumar en el caseller. El joc i les ocasions no van fer justícia però el futbol no entén d'això. Si el rival arriba dues vegades i et marca i un gol i no saps aprofitar les ocasions que tens, corres el risc de punxar, i això és el que va passar. Primera jornada per treure conclusions. També de bones. Hi ha bona plantilla, hi ha marge de millora en un bloc pràcticament nou, i quan s'anava per sota en el marcador van saber treure esperit i buscar fins al final el gol. Diumenge segona ocasió, davant d'un Ampolla que, tot i pujar, té un bon bloc i cal tenir els ulls ben posats.

L'Atlètic de Valls és la cara positiva del cap de setmana, el primer de 34 que ens ofereix aquesta temporada. Els blaus van començar sumant els tres punts i això sempre és important. Ho van fer sentenciant al final i amb una proposta de joc interessant. No volen rifar en cap moment la pilota, volen sortir tocant des de darrere i jugar prop la frontal rival. Bonet, si sap tocar les peces adequades, té una plantilla molt òptima. Per noms segurament si no la que més, una de les que tenen més potencial de les més de 3 dècades d'història del club. Però s'ha de saber gestionar i saber que no és com es comença sinó com s'acaba.