Aquest Nàstic està molt verd

Aquest Nàstic està molt verd
Aquest Nàstic està molt verd

L´equip de José Antonio Gordillo ha evidenciat masses mancances en aquestes tres primeres jornades i això no es pot passar per alt. Fins i tot el mateix mister reconeixia que tal i com ha anat el final de mercat ( s´esperaven de dos a tres incorporacions i només va arribar una sobre la botzina ) l´equip encara està en construcció com si seguís de pretemporada.

Al meu parer crec que la plantilla de l´equip a hores d´ara és un pèl justa tenint en compte les baixes per lesió d´homes arribats aquest mateix estiu com és el cas de Ramiro Guerra al mig del camp per exemple. Trobo a faltar la figura d´aquell mig centre creatiu amb la capacitat d´inventar-se aquella última passada per generar una opció de gol...

Aquesta figura enguany no hi és, potser encara ens ha d´arribar tenint en compte que tenim tres fitxes lliures i com va dir Arnal Llibert hi ha mercats que continuen oberts...Si és per millorar tant de bo que es produeixi algun moviment perquè sincerament penso que l´equip necessita sumar algun reforç més que serveixi per donar un salt de qualitat.

Potser serà un tòpic per a molts però jo crec que la solidesa defensiva a la Liga123 és prioritària i nosaltres hem de millorar en aquest aspecte. Contra el Tenerife al segon temps i el dia del Rayo Majadahonda a casa vam veure masses arribades a porta de l´equip rival i quan el porter acostuma a ser dels millors és mala senyal per l´equip.

Penso que el fet de remenar l´última setmana de fitxatges en què el club s´havia marcat com a objectiu firmar de 2-3 jugadors tampoc ha ajudat a l´entorn grana, ja que quan es va confirmar que el Nàstic només havia pogut aconseguir la cessió de Raúl Albentosa (per cert, a títol personal, crec que és un encert haver-lo portat a Tarragona) tothom es va sentir bastant decepcionat.

Ara bé també és veritat que això no ha fet més que començar i que tots sabem que queda un camí molt llarg per a recórrer...però tampoc podem amagar que el coixí acumulat en les deu primeres jornades de lliga sol ser molt important de cara a un futur a mig plaç.

Dit això, fer una crida des d´aquí a tots aquells què sentim aquest escut com a propi que l´equip s´ha de sentir recolzat des del primer minut de joc fins al xiulet final perquè la unió fa la força i això sempre ho tindré clar. Jo tinc el meu parer com aficionat però ni la crua realitat em farà canviar el meu profund sentiment cap a uns colors que venero.