Ser entrenador és ser un multitasques

 A nivell psicològic, gestionar amb mà dreta i esquerra estats d'ànims, caràcters i jugar amb les emocions del grup o dels jugadors. 
 
A nivell esportiu, cercar rendiment continu i de resultats. Tot es redueix a números de resultats i no a quantitat, també és un número de Treball.
 
 A nivell cognitiu, tenir capacitat per fer entendre el joc i aportar eines als jugadors perquè millorin la presa de decisions.
 
A nivell social. Conèixer el club, la junta directiva, la seva filosofia i el seu encaix a nivell de ciutat. 
 
A nivell pedagògic. Dissenyar tasques adients al model de joc i al rival al que t'enfrontes cada jornada. Examinar el rival, analitzar-lo i veure fortalesses i punts febles. Transmetreu als jugadors i fer tasques on convidis els jugadors a triar el camí que els pot apropar a la victòria.
 
A nivell afectuós. Estimar i sentir-te estimat. No en el sentit estricte de la paraula. Ser reconegut pel grup com el cap visible del que pren les decisions. I a vegades estima i a vegades renya per fer-te millor a tu, jugador, i al grup. 
 
A nivell jeràrquic. Ser un més. Fer sentir a cada integrant del cos tècnic com a una persona bàsica en el dia a dia del grup. 
 
A tot entrenador li toca fer aquestes tasques i d'altres que no he citat. Per ser entrenador, cal tenir un ADN multitasques, allunyat dels egos. 
 
Una feina amb moltes feines alhora. Gaudim i aprenem de tot això.