Tres punts per afiançar-se a la zona alta

Tres punts per afiançar-se a la zona alta
Tres punts per afiançar-se a la zona alta

UE Valls i Atlètic de Valls s'han situat a la zona capdavantera de la Segona i Tercera Catalana respectivament. Ambdós tenen 7 punts, encara que el conjunt blau li resta un partit pendent, que els podria situar en segona posició a la classificació.

Centrant-nos amb la Unió Esportiva, els 7 punts els deixa a 5 del Tortosa, 3 del Riudoms i a dos de la Pobla B i empatat amb molts equips amb 7 punts. L'equip de Pallarès va creixent a poc a poc. En aquest tram inicial de temporada busca conèixer tots els jugadors i què pot aportar cadascú i acabar de lligar l'estil de joc que volen implantar. I a la primera part del Catllar es va veure, però a la segona, es va palpar que l'equip quan se'l colla li costa patir. La plantilla és jove i si és cert que la segona part es va estar molt lluny de la primera, també és cert que es va saber rectificar a temps i es va evitar que passés com el dia de La Canonja. A l'equip li falta maduració però tot apunta que es va per bon camí.

Quant a l'Atlètic de Valls, a Sant Salvador es van escapar els dos primers punts de la temporada. Segurament l'àrbitre va acabar influenciant amb el resultat i els locals van saber jugar amb la pressió per entre altres coses, no s'assenyalés un clar penal a Ike al descompte. Però Bonet va ser hàbil alhora de parlar sobre el partit. Si s'hagués marcat en una de les ocasions del partit -que en van ser moltes- no ens recordaríem de la intervenció de l'àrbitre. Igual que passa amb la UE Valls, l'Atlètic també està començant la temporada amb canvis, tant de jugadors com de joc i això també comporta un temps, però si es fa guanyant, tot és més fàcil. Dissabte davant del Llorenç serà una bon rival per mesurar en quin moment està l'equip.